Det Gode Testamente

Cystisk Fibrose Foreningen er gået med i arvesamarbejdet Det Gode Testamente for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at betænke foreningen i dit testamente.

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 44 velgørende organisationer med forskellige indsats- og interesseområder. Organisationerne i samarbejdet arbejder i fællesskab for, at flere bliver opmærksomme på muligheden for at tilgodese velgørende formål i deres testamente.

Du kan læse om arvesamarbejdet, finde fakta om arv og testamente samt teste din viden om arveloven på Det Gode Testamente her.

Få gratis råd og vejledning hos Det Gode Testamente

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente eller blot behov for et godt råd, kan vi via Det Gode Testamente tilbyde dig en gratis – og helt uforpligtende – indledende rådgivning af en advokat fra Danske Arveretsadvokater eller Danske Familieadvokater, som samarbejder med Det Gode Testamente. Du vælger selv om rådgivningen skal ske på mail eller telefon. Få gratis råd og vejledning af en advokat via Det Gode Testamentes advokatnetværk her.

Få op til 5000 kr. tilskud til dit testamente

Du kan få tilskud til advokaten, når du indsætter Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente. Ring eller skriv til os, hvis du overvejer at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente og ønsker tilskud til oprettelse. Vi hjælper også gerne med at finde en advokat i dit nærområde.

Kontakt os på arv@cff.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Giv en gave i dit testamente

Der er flere måder, du kan støtte os via arv. Og i nogle tilfælde kan dine arvinger få mere, når du giver en arvegave til et godt formål.

Du kan få op til 5000 kr. i tilskud, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen.

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente.

Få overblik over processen, download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Gode råd om testamente

Har jeg behov for at skrive testamente? Behøver jeg bruge en advokat? Hvem skal underskrive testamentet? Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man går med overvejelser om at skrive testamente. Her kan du finde svar og gode råd.