Løbetøj med logo

Skal du løbe maraton, deltage i stafet eller noget helt tredje? Hvorfor så ikke deltage i en løbetrøje eller en vindjakke med Cystisk Fibrose Foreningens logo på? Du støtter samtidig Cystisk Fibrose Foreningens arbejde med 30 kr. for hvert stykke købt tøj.

Løbetrøje

Løbetrøjen med foreningens logo findes i både en herre- og en damemodel og fås fra størrelse S til XXL. Trøjen er i 100% polyester og er svedtransporterende, åndbar og i hurtigt tørrende kvalitet. Der er stort logotryk på både bryst og ryg.

Løbetrøjen koster 200 kr. inkl. forsendelse.

Damemodel:

  

Herremodel:

  

Vindjakke

Vindjakken med foreningens logo findes i unisex-model og fås fra størrelse XS til XXXL. Jakken er i 100% polyester og er vindtæt, åndbar og i hurtigt tørrende kvalitet. Der er lille logotryk på front og stort logo tryk på ryg.

Vindjakken koster 250 kr. inkl. forsendelse.

Unisexmodel:

  

Bestilling af løbetøj

Da vi ikke har en fast lagerbeholdning af vores tøj med logo, skal det ønskede tøj muligvis bestilles hjem fra procenten først. Derfor kan leveringstiden variere. Send en mail til kontor@cff.dk, hvor du skriver, hvilken vare du godt kunne tænke dig og hvilken størrelse. Så vil vi tjekke, om vi har den på lager eller bestille den hjem til dig, hvis du ønsker det. Nærmere info om betaling og levering fås ved henvendelsen.

Læs vores handelsbetingelser her. Se hvordan vi behandler dine personoplysninger her.