Bliv frivillig

Flere af Cystisk Fibrose Foreningens tiltag og arrangementer kan kun lade sig gøre takket være frivillige kræfter. Kunne du også tænke dig at hjælpe? Læs mere herunder om, hvordan du kan hjælpe som frivillig. 

Frivillig ved foreningens julemarked

Hvert år ved juletid holder Cystisk Fibrose Foreningen et stort julemarked over to dage i Helligåndshuset på strøget i København. Al overskuddet fra julemarkedet går til foreningens arbejde til fordel for børn og voksne med cystisk fibrose og deres pårørende.

For at julemarkedet kan lade sig gøre, har vi brug for frivillige kræfter, der vil:

  • hjælpe i boderne på julemarkedet
  • hjælpe med at opbygge og nedtage julemarkedet
  • agere julemand på strøget for at skabe god stemning og tiltrække flere besøgende
  • kreere og/eller donere varer som kan sælges i boderne eller gives som gevinster i tombolaen på julemarkedet
  • bage kager til caféen på julemarkedet

Læs mere om vores julemarked her. Hvis du gerne vil være frivillig ved vores julemarked, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet på mail kontor@cff.dk eller telefon 30 73 53 70.

Frivillig til at hækle Bimle-bamser

Bimle er en hæklet bamse, som forestiller en marsmand. Bimle bliver uddelt til små børn med cystisk fibrose, så følge dem, når de er på sygehuset til behandling eller kontrol og på den måde være med til at gøre deres besøg på hospitalet mere positivt. Læs mere om Bimle-projektet her.

Bimle-bamserne hækles af frivillige, som gerne vil støtte op om projektet. Vil du også være med til at hækle Bimle-bamser til børn med cystisk fibrose? Så er du meget velkommen til at kontakte os på mail kontor@cff.dk eller telefon 30 73 53 70 – så vil vi hjælpe dig med at komme i gang.

Frivillig til at kreere gule ænder til organdonationsdagen

Cystisk Fibrose Foreningen sætter fokus på vigtigheden af at tage stilling til organdonation. Det gør vi bl.a. i forbindelse med den årlige organdonationsdag ved hjælp af små gule ænder. Idéen er, at man kreerer en lille gul and (hæklet, strikket, formet i ler eller noget helt fjerde), sætter et skilt på den, hvor der står et budskab om at tage stilling til organdonation, og derefter sætter man den gule and et sted i offentligheden, hvor andre kan finde den og måske blive inspireret til at registrere sin holdning til organdonation på sundhed.dk, hvis de ikke allerede har gjort det.

Vil du være med til at lave gule ænder? Så kontakt Helle hos Cystisk Fibrose Foreningen på ho@cff.dk eller telefon 22 33 45 49. Du kan læse mere om organdonationsdagen 2017 og ‘Den gule organ-and’ her.

Frivillig i en lokalafdeling

Cystisk Fibrose Foreningen har fire lokalafdelinger, der hver især planlægger og gennemfører flere arrangementer i lokalområderne for medlemmer af foreningen. Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel som frivillig i en af vores lokalafdelinger? Så tag gerne kontakt til den lokalafdeling, der er relevant for dig og høre mere om dine muligheder.

Find kontaktinfo på lokalafdelingerne her