Arv og testamente

Cystisk Fibrose Foreningens arbejde har stor betydning for mange med cystisk fibrose. En gave i dit testamente er med til at sikre, at vi også i fremtiden kan gøre en forskel for børn og voksne med cystisk fibrose.

Der er mange gode grunde til at skrive testamente. Når du skriver testamente har du selv indflydelse på, hvad der skal ske med din arv og undgår misforståelser. Med et testamente har du også mulighed for at betænke et velgørende formål.

Din arv kan skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose

Cystisk Fibrose Foreningen er undtaget boafgift, så når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen går hele beløbet til vores arbejde for at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Du kan selv vælge, om du ønsker at tilgodese foreningen med et bestemt beløb eller ejendel, en procentdel af din arv eller hele formuen. Alle beløb – store som små – gør en forskel.

Få tilskud til advokatregningen

Du kan få tilskud til advokaten, når du indsætter Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente. Ring eller skriv til os, hvis du overvejer at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente og ønsker tilskud til oprettelse. Vi hjælper også gerne med at finde en advokat i dit nærområde.

Kontakt os på info@cff.dk eller 43 71 43 44. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for at skrive testamente?

Bliv klogere på de danske arveregler og find ud af, om du har brug for et testamente.

Giv en gave i dit testamente

Der er flere måder, du kan støtte os via arv. Og i nogle tilfælde kan dine arvinger få mere, når du giver en arvegave til et godt formål.

Du kan få op til 5000 kr. i tilskud, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen.

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente.

Få overblik over processen, download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er med i Det Gode Testamente, der tilbyder gratis, uafhængig rådgivning fra advokater, der er specialister i familie-og arveret.

Gode råd om testamente

Har jeg brug for en advokat? Hvem skal jeg vælge? Hvem skal underskrive testamentet?

Vi har samlet et par gode råd til dig, der skal igang med at skrive testamente.