Hvordan kan du betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente?

Et bestemt beløb eller genstand, en procentdel af arven eller hele din formue. Du kan skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente på forskellige måder – alt efter om Cystisk Fibrose Foreningen skal arve alene eller sammen med andre personer og/eller organisationer.

Er du gift og/eller har børn, kan du vælge at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen på en af følgende måder:

  • Du kan testamentere et bestemt beløb til Cystisk Fibrose Foreningen
  • Du kan testamentere en procentdel af din arv til Cystisk Fibrose Foreningen

Har du ingen tvangsarvinger (børn eller ægtefælle), kan du også vælge mellem følgende:

  • Du kan testamentere hele din arv til Cystisk Fibrose Foreningen
  • Du kan sikre dine arvinger en større arv ved 30% løsningen, hvor du testamenterer 30% af arven til Cystisk Fibrose Foreningen mod, at vi betaler arveafgiften for dine arvinger.

Tal med din advokat om, hvordan du ønsker at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, så I sammen finder den rigtige løsning for dig. 

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Få hjælp til oprettelsen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen

Har du besluttet dig for at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, hjælper vi gerne med advokatomkostningerne. Vi giver op til 5000 kr. i tilskud. Tilskuddet er skattepligtigt.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er en del af Det Gode Testamente, der blandt andet tilbyder gratis, uafhængig rådgivning til dig, der overvejer at betænke et velgørende formål. Rådgivningen varetages af advokater, der er specialister i familie-og arveret.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

En bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose

Vores arbejde har stor betydning for mange med cystisk fibrose og deres nære pårørende. Med en gave i dit testamente kan du være med til at skabe en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Giv dine øvrige arvinger mere – lad os betale arveafgiften

I nogle tilfælde kan det ligefrem være en fordel for dine arvinger at dele med et velgørende formål. Se hvordan du kan gøre kagen større med 30% løsningen.

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente. Få overblik over processen og download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Spørgsmål og svar om arv og testamente

Har jeg brug for et testamente? Hvad koster det at skrive testamente? Hvor meget går til afgifter? Vi har samlet spørgsmål og svar om arv og testamente.