En bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose

Når du skriver Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente, giver du en gave, der er med til at sikre, at vi også i fremtiden kan skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Cystisk fibrose er en alvorlig sygdom, der påvirker flere organer

Cystisk fibrose er en medfødt kronisk og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Flere får på et tidspunkt brug for en organtransplantation for at overleve. Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger foruden indlæggelser og månedlige hospitalskontroller.

Forskning og nye behandlinger giver håb om bedre og længere liv

I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 46 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og i de senere år er der udviklet markant bedre behandling, der giver håb om bedre og længere liv.

Din arv kan skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose

Når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, er du med til at støtte forskningen og styrke håbet hos børn og voksne med cystisk fibrose og deres familie.

Din arv vil samtidig være med til at sikre, at Cystisk Fibrose Foreningen også i fremtiden kan tilbyde støtte og rådgivning om cystisk fibrose, skabe kendskab til sygdommen samt kæmpe for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår.

Vi er fritaget for arveafgift. Når du betænker os i dit testamente, går din gave derfor ubeskåret til foreningens arbejde for at skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Få hjælp til oprettelsen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen

Har du besluttet dig for at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, hjælper vi gerne med advokatomkostningerne. Vi giver op til 5000 kr. i tilskud. Tilskuddet er skattepligtigt.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er en del af Det Gode Testamente, der blandt andet tilbyder gratis, uafhængig rådgivning til dig, der overvejer at betænke et velgørende formål. Rådgivningen varetages af advokater, der er specialister i familie-og arveret.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

Giv dine øvrige arvinger mere – lad os betale arveafgiften

I nogle tilfælde kan det ligefrem være en fordel for dine arvinger at dele med et velgørende formål. Se hvordan du kan gøre kagen større med 30% løsningen.

Sådan kan du skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente

Et bestemt beløb, en procentdel af arven eller hele arven. Der er forskellige måder, du kan skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-3.png

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente. Få overblik over processen og download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Spørgsmål og svar om arv og testamente

Har jeg brug for et testamente? Hvad koster det at skrive testamente? Hvor meget går til afgifter? Vi har samlet spørgsmål og svar om arv og testamente.