Få hjælp til oprettelsen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen

Arvegaver har stor betydning for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde og vi hjælper gerne med dine udgifter til at oprette testamente, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente. Læs her om de forskellige muligheder for at få hjælp til oprettelse af dit testamente.

Få op til 5.000 kr. i tilskud til advokatregningen

Vi yder op til 5.000 kr. i tilskud inkl. moms, når testamentet udarbejdes af en advokat. I langt de fleste tilfælde vil dette beløb dække advokatens salær. Vi er taknemmelige for arvegaver i alle størrelser og der er ikke fastsat et minimumsbeløb, foreningen skal tilgodeses med for, at der ydes tilskud. Følgende betingelser skal dog være opfyldt:

  • Faktura udstedes og sendes til Cystisk Fibrose Foreningen af advokat.
  • Kopi af notarpåtegnet testamente sendes til Cystisk Fibrose Foreningen. Der ydes ikke tilskud til anonymiserede testamenter.
  • Testamentet må ikke indeholde betingelser for, at Cystisk Fibrose Foreningen kan modtage arven.
  • Vi arbejder med særligt betroede midler og de skal naturligvis gå til vores formål. For at der kan ydes tilskud, skal der derfor være tale om en reel betænkning. 

Hvis du ønsker tilskud til at oprette et testamente, hvori du vil betænke Cystisk Fibrose Foreningen, er du – eller din advokat – velkommen til at kontakte os på mail arv@cff.dk eller telefon 4371 4344 og høre nærmere. Har du ikke allerede en advokat, hjælper vi også gerne med at finde en god advokat i nærheden af dig.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger, når Cystisk Fibrose Foreningen er betænkt i dit testamente, her.

Opret gratis testamente online

Har du allerede besluttet, hvordan din arv skal fordeles og er du klar til at gå i gang? Så kan du klare oprettelsen hjemme i din egen stue. Hos følgende virksomheder, der tilbyder oprettelse af testamenter og andre juridiske dokumenter online, kan du oprette dit testamente gratis, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen.

Obs. Hvis dit testamente er kompliceret, anbefaler vi, at du får hjælp til oprettelsen hos en advokat. Husk du altid har mulighed for at få gratis advokatrådgivning via arvesamarbejdet Det Gode Testamente. Læs mere her.

Mine Arvinger: Mine Arvinger er en juridisk virksomhed, der tilbyder juridiske dokumenter online. Rådgivningen varetages af en uddannet jurist. Gennem en gratis rådgivningssamtale kan du blive klogere på, hvordan du kan betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente. Vælger du at betænke Cystisk Fibrose Foreningen med 30% løsningen, udarbejder Mine Arvinger testamentet gratis. Ønsker du at tilgodese Cystisk Fibrose Foreningen med et bestemt beløb, hjælper Mine Arvinger gratis med at oprette et såkaldt legat på kr. 25.000 eller derover. Kontakt Mine Arvinger for en uforpligtende samtale her.

Dokument24: Dokument24 er ligeledes en juridisk virksomhed, der tilbyder juridiske dokumenter online. Hos Dokument24 har du mulighed for at få rådgivning per e-mail eller telefon undervejs i oprettelsen. Læs mere om virksomheden her. Dokument24 opretter testamenter gratis, når der er doneret arv til Cystisk Fibrose Foreningen i testamentet. Opret dit testamente her.

Cystisk Fibrose Foreningen modtager hverken information om dig eller dit testamente, når du opretter et gratis testamente online med hjælp fra Mine Arvinger eller Dokument24.

Husk at få testamentet notarpåtegnet

Uanset om du opretter testamentet hos en advokat eller online, er det en god idé at få det påtegnet af en notar. En notar er en person i skifteretten, der bekræfter din underskrift af testamentet og samtidig registrerer en kopi af dit testamente. Derved sikrer du dig, at skifteretten altid får kendskab til dit testamente, når de skal behandle dit bo. Det koster 300 kr. at få testamentet underskrevet og registreret hos notaren. Du kan finde kontakt-information på skifteretten i dit lokalområde på domstol.dk

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er en del af Det Gode Testamente, der blandt andet tilbyder gratis, uafhængig rådgivning til dig, der overvejer at betænke et velgørende formål. Rådgivningen varetages af advokater, der er specialister i familie-og arveret.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

En bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose

Vores arbejde har stor betydning for mange med cystisk fibrose og deres nære pårørende. Med en gave i dit testamente kan du være med til at skabe en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Giv dine øvrige arvinger mere – lad os betale arveafgiften

I nogle tilfælde kan det ligefrem være en fordel for dine arvinger at dele med et velgørende formål. Se hvordan du kan gøre kagen større med 30% løsningen.

Sådan kan du skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente

Et bestemt beløb, en procentdel af arven eller hele arven. Der er forskellige måder, du kan skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-3.png

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente. Få overblik over processen og download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Spørgsmål og svar om arv og testamente

Har jeg brug for et testamente? Hvad koster det at skrive testamente? Hvor meget går til afgifter? Vi har samlet spørgsmål og svar om arv og testamente.