Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er gået med i arvesamarbejdet Det Gode Testamente for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at betænke foreningen i dit testamente.

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 46 velgørende organisationer med forskellige indsats- og interesseområder. Organisationerne i samarbejdet arbejder i fællesskab for, at flere bliver opmærksomme på muligheden for at tilgodese velgørende formål i deres testamente.

Du kan læse om arvesamarbejdet, finde fakta om arv og testamente samt teste din viden om arveloven på Det Gode Testamente her.

Få gratis råd og vejledning

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente eller blot behov for et godt råd, kan vi via Det Gode Testamente tilbyde dig en gratis – og helt uforpligtende – indledende rådgivning af en advokat fra Danske Arveretsadvokater eller Danske Familieadvokater, som samarbejder med Det Gode Testamente. Du vælger selv om rådgivningen skal ske på mail eller telefon. Få gratis råd og vejledning af en advokat via Det Gode Testamentes advokatnetværk her.

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Få hjælp til oprettelsen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen

Har du besluttet dig for at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, hjælper vi gerne med advokatomkostningerne. Vi giver op til 5000 kr. i tilskud. Tilskuddet er skattepligtigt.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-1.png

En bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose

Vores arbejde har stor betydning for mange med cystisk fibrose og deres nære pårørende. Med en gave i dit testamente kan du være med til at skabe en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Giv dine øvrige arvinger mere – lad os betale arveafgiften

I nogle tilfælde kan det ligefrem være en fordel for dine arvinger at dele med et velgørende formål. Se hvordan du kan gøre kagen større med 30% løsningen.

Sådan kan du skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente

Et bestemt beløb, en procentdel af arven eller hele arven. Der er forskellige måder, du kan skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er CTA_laes-mere-her_lille-3.png

Sådan opretter du et testamente

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at skrive testamente. Få overblik over processen og download vores gratis tjekliste – så er du allerede godt i gang.

Spørgsmål og svar om arv og testamente

Har jeg brug for et testamente? Hvad koster det at skrive testamente? Hvor meget går til afgifter? Vi har samlet spørgsmål og svar om arv og testamente.