SKRIDT FOR SKRIDT - Cystisk Fibrose Foreningens virtuelle indsamlingsløb

Lørdag den 17. september 2022 kan du være med til at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose, når vi sammen samler ind og sætter fokus på cystisk fibrose. Er du klar?

SKRIDT FOR SKRIDT er en virtuel indsamlingsevent, hvor du selv bestemmer, om du vil løbe eller gå, og selv vælger ruten og distancen. I ugerne op til løbet og på løbsdagen samler deltagerne penge ind. Indsamlingen opretter du nemt på vores indsamlingsplatform, hvor du med ganske få trin laver din helt egen indsamlingsside, som du nemt kan dele med dit netværk på de sociale medier og mail.

Du kan deltage i SKRIDT FOR SKRIDT for 0 kr., for 100 kr. eller for 200 kr. alt efter hvilken startpakke du vælger, når du tilmelder dig. Du vælger selv, om du tilmelder dig eller opretter indsamlingen først.

Vi hører fra mange indsamlere, at de til at starte var lidt betænkelige ved at bede deres netværk om at støtte deres indsamling, men at de hurtigt blev meget positivt overrasket over, hvor stor opbakning de fik fra både nær og fjern og er endt med at nogle rigtig flotte indsamlinger.

Sådan gør du trin for trin

 • Du vælger selv om du starter med at tilmelde dig eller starter din indsamling. klik på ‘Tilmeld dig her’ eller ‘Start din egen indsamling nu’
 • Ved tilmelding kan du vælge din startpakke og evt. tilkøb. Se startpakker nedenfor.
 • Del din indsamling med familie, venner og netværk med opfordring til at støtte dig.
 • Gå eller løb lørdag d. 17. september for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose
 • Vi har fællesstart på Zoom kl. 10.00, hvor direktør Helle Ousted skyder løbet i gang.

Startpakker

Online startpakke – sendes til din mailadresse – 100 kr.

 • Print selv startnummer til at sætte på trøjen
 • Print selv diplom

Deltag uden startpakke – 0 kr.

Ved tilmelding kan du også vælge at deltage uden startpakke og dermed uden deltagergebyr. Du vil fortsat kunne tilkøbe både T-shirt, drikkedunk og halsedisse og du vil få link til at kunne oprette din indsamling.

Du kan også gå direkte til vores vores indsamlingsportal på Betternow og oprette din indsamling.

Fysisk startpakke – sendes til din postadresse – 200 kr. pr. deltager – KAN IKKE BESTILLES EFTER 31. sep 2022

 • Startnummer til at sætte på trøjen
 • Medalje
 • Diplom
 • Halsedisse med SKRIDT FOR SKRIDT logo
 • Bimle-vingummiposer

Bliv godt klædt på til turen

Med vores SKRIDT FOR SKRIDT grej kan du nemt sætte ekstra fokus på cystisk fibrose, når du bevæger dig ud på din rute. Du kan købe trøje, drikkedunk og Halsedisse som tilkøb til startpakken.

Drikkedunke koster 120 kr. stk., Halsedisse 75 kr. og T-shirts 250 kr. stk. inkl. forsendelse. Trøjerne leveres i både herre- og damemodel (se størrelsesguide for hhv. dame- og herremodel). Vi har et begrænset antal T-shirts på lager, så bestil i god tid og senest den 24. august, hvis du vil være sikker på, at vi kan levere trøjen i din størrelse.

Sådan skaber du bedre og længere liv, når du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT

Når du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT og samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen, er du med til at sikre Cystisk Fibrose Foreningens arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose.

Når du deler din indsamling med dit netværk via de sociale medier, øger du kendskabet til cystisk fibrose og skaber samtidig mulighed for, at der kan samles meget mere ind til det vigtige arbejde end ellers – uden din opfordring ville dit netværk højst sandsynlig ikke have givet en donation.

Hvad er et virtuelt løb?

Et virtuelt løb adskiller sig fra et almindeligt løb ved, at man som deltager selv lægger sin rute og enten løber på egen hånd eller selv samler et hold. I stedet for at mødes fysisk markeres og fejres dagen på de sociale medier, og vi har fælles start på Zoom, når løbet går igang.

Børn og voksne med cystisk fibrose skal altid passe på smitte og for mange med cystisk fibrose er det ikke muligt at mødes fysisk, fordi de kan smitte hinanden med bakterier, som ødelægger deres lunger. Derfor giver virtuelle aktiviteter rigtig god mening i Cystisk Fibrose Foreningen – også når der ikke er corona pandemi.

Sammen – hver for sig – skaber vi bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Om Cystisk Fibrose

Cystisk fibrose er en alvorlig, medfødt sygdom, der påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. I Danmark er der ca. 210 børn og 320 voksne, der lever med sygdommen. I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 46 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og i de senere år er der udviklet markant bedre behandling, der giver stort håb om bedre og længere liv.

Cystisk Fibrose Foreningen støtter hvert år dansk forskning i cystisk fibrose og kæmper for bedst mulig behandling for både børn og voksne med sygdommen. Foreningen tilbyder også støtte og rådgivning til personer med cystisk fibrose og deres pårørende.

Læs om sidste års deltagere og deres flotte resultater og få gode råd til din egen indsamling

Seje deltagere gik eller løb SKRIDT FOR SKRIDT for børn og voksne med cystisk fibrose og indsamlede over 160.000 kr. Læs med her.

Find gode råd til indsamlingen her.