SKRIDT FOR SKRIDT - Cystisk Fibrose Foreningens virtuelle indsamlingsløb

Lørdag d. 18. september kan du være med til at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose, når vi sammen sætter fokus på cystisk fibrose og samler ind til det vigtige arbejde for de børn og voksne, der lever med sygdommen. Er du klar til at snøre løbeskoene eller vandrestøvlerne?

SKRIDT FOR SKRIDT er et vituelt løb, hvor du selv bestemmer, om du vil løbe eller gå. Du vælger selv ruten og distancen, så det er nemt at være med – uanset hvor du bor og hvilken form du er i.

Du kan deltage som enkeltperson eller oprette et hold og dyrke fællesskabet med vennerne, familien eller kollegerne, mens I bakker op om børn og voksne med cystisk fibrose. Uanset om du deltager på et hold eller på egen hånd, så husk at tippe dit netværk. Jo flere vi er, des større forskel kan vi gøre.

Sådan deltager du

Du deltager ved at bestille en startpakke til 160 kr. hos vores samarbejdspartner KrixRun og samle ind frem til løbsdagen d. 18. september. Ved tilmelding vælger du, om du vil løbe eller gå og hvor langt.

Startpakken indeholder:

  • Vores unikke SKRIDT FOR SKRIDT 2021 medalje
  • Online diplom, du selv printer
  • Online startnummer med navn, som du selv printer
  • En donation på 60 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen
  • Din egen indsamlingsside på BetterNow

Når du har tilmeldt dig eventen og bestilt startpakken, får du helt automatisk din egen indsamlingsside, så du nemt kan engagere dit netværk og opfordre til at støtte din indsamling. Du modtager link til din indsamlingsside på mail, så snart du har tilmeldt dig – husk at tjekke både indbakke og spamfilter.

Har du spørgsmål til, hvordan du tilmelder dig? Så kontakt Maria Olesen på mo@cff.dk eller 30 73 53 70.

Saml ind og bliv godt klædt på til dagen

Vi håber, du vil gøre brug af din indsamlingsside og opfordre dit netværk til at støtte dig. Som tak for indsatsen lægger vi lækkert SKRIDT FOR SKRIDT grej oveni startpakken i takt med, at din indsamling vokser. En indsamling på 500 kr. udløser en lækker halsedisse i sort med gentaget logoprint. Runder din indsamling 1500 kr. får du også en flot drikkedunk, så du nemt kan slukke tørsten på turen. Og når du helt op på 3000 kr. bliver du godt klædt på til turen med den fede SKRIDT FOR SKRIDT trøje. Find gode råd til indsamlingen her.

Indsamlingen fortsætter helt frem til og med d. 18. september. Tager din indsamling først fart efter startpakkerne er sendt af sted, eftersender vi naturligvis din belønning, men vi kan ikke garantere, at den når frem inden løbsdagen. Vi gør også opmærksom på, at vi kan løbe tør for t-shirts i den ønskede størrelse med længere leveringstid som følge.

Vil du være helt sikker på at kunne trække i en SKRIDT FOR SKRIDT trøje på dagen, kan du købe trøjen ved bestilling til info@cff.dk senest 2 uger inden løbsdagen. Trøjerne koster 200 kr. stk. og leveres i både herre- og damemodel fra str. s til xxl. Nærmere info om betaling og levering fås ved henvendelse. Når din indsamling efterfølgende op på 3000 kr. fremsender vi selvfølgelig den trøje, du har bestilt uden beregning.

Det støtter du

I Danmark er der 200 børn og 300 voksne som har Cystisk fibrose, som er en medfødt og alvorlig multiorgansygdom. Børn og voksne med cystisk fibrose bruger dagligt 1-3 timer på livsnødvendige behandlinger. De indtager mellem 30 og 80 piller om dagen, og de skal til månedlige kontroller på hospitalet. For mange er der også indlæggelser flere gange om året.

Cystisk Fibrose Foreningen støtter hvert år dansk forskning i cystisk fibrose og kæmper for bedst mulig behandling for både børn og voksne med sygdommen. Foreningen tilbyder også støtte og rådgivning til personer med cystisk fibrose og deres pårørende.

Når du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT og deler din indsamling med dit netværk via de sociale medier, øger du kendskabet til cystisk fibrose og skaber samtidig mulighed for, at der kan samles meget mere ind til det vigtige arbejde end ellers. Uden din opfordring ville dit netværk højst sandsynlig ikke have givet en donation. Sammen skaber vi bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Hvem deltager? Hvor meget er det samlet ind? Du kan se de andre deltageres indsamlinger og holde dig opdateret på det samlede indsamlingsresultat her.

Hvad er et virtuelt løb?

Virtuelle løb blev populære under coronapandemien, hvor afstandskrav og forsamlingsforbud skabte behov for alternativer til fysiske arrangementer. Et virtuelt løb adskiller sig fra et almindeligt løb ved, at man som deltager selv lægger sin rute og enten løber på egen hånd eller selv samler et lille hold med familie, venner eller bekendte. I stedet for at mødes fysisk markeres og fejres dagen på de sociale medier.

På grund af risiko for krydsinfektion mellem personer med cystisk fibrose giver virtuelle aktiviteter ufattelig god mening i Cystisk Fibrose Foreningen – også på den anden side af pandemien. Sammen – hver for sig – skaber vi bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.