SKRIDT FOR SKRIDT - Cystisk Fibrose Foreningens virtuelle indsamlingsløb

Lørdag d. 17. september kan du være med til at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose, når vi sammen sætter fokus på cystisk fibrose og samler ind til det vigtige arbejde for de børn og voksne, der lever med sygdommen. Er du klar til at snøre løbeskoene eller vandrestøvlerne?

SKRIDT FOR SKRIDT er et vituelt løb, hvor du selv bestemmer, om du vil løbe eller gå. Du vælger selv ruten og distancen, så det er nemt at være med – uanset hvor du bor og hvilken form du er i.

Du kan deltage som enkeltperson eller oprette et hold og dyrke fællesskabet med vennerne, familien eller kollegerne, mens I bakker op om børn og voksne med cystisk fibrose. Uanset om du deltager på et hold eller på egen hånd, så husk at tippe dit netværk. Jo flere vi er, des større forskel kan vi gøre.

Sådan deltager du

  • Klik på “Tilmeld dig her”, når vi åbner for tilmeldinger d. 22. juli
  • Vælg din startpakke og evt. tilkøb.
  • Opret din egen indsamlingsside via det link, du får ved tilmelding. Find gode råd til indsamlingen her.
  • Del din indsamling med familie, venner og netværk med opfordring til at støtte dig.
  • Gå eller løb lørdag d. 17. september for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Startpakker

Startpakke 1

Startpakke 2

Bliv godt klædt på til turen

Med vores SKRIDT FOR SKRIDT grej kan du nemt sætte ekstra fokus på cystisk fibrose, når du bevæger dig ud på din rute. Du kan købe trøje og drikkedunk som tilkøb til startpakken.

Drikkedunke koster 100 kr. stk. og trøjerne 200 kr. stk. inkl. forsendelse. Trøjerne leveres i både herre- og damemodel (se størrelsesguide for hhv. dame- og herremodel). Vi har et begrænset antal trøjer på lager, så bestil i god tid, hvis du vil være sikker på, at vi kan levere trøjen i din størrelse.

Sådan skaber du bedre og længere liv, når du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT

Når du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT og samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen, er du med til at sikre Cystisk Fibrose Foreningens arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose.

Cystisk fibrose er en alvorlig, medfødt sygdom, der påvirker flere organer og udvikler sig gennem hele livet. I Danmark er der ca. 200 børn og 300 voksne, der lever med sygdommen. I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 46 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og i de senere år er der udviklet markant bedre behandling, der giver håb om bedre og længere liv.

Cystisk Fibrose Foreningen støtter hvert år dansk forskning i cystisk fibrose og kæmper for bedst mulig behandling for både børn og voksne med sygdommen. Foreningen tilbyder også støtte og rådgivning til personer med cystisk fibrose og deres pårørende.

Når du deler din indsamling med dit netværk via de sociale medier, øger du kendskabet til cystisk fibrose og skaber samtidig mulighed for, at der kan samles meget mere ind til det vigtige arbejde end ellers – uden din opfordring ville dit netværk højst sandsynlig ikke have givet en donation.

Hvad er et virtuelt løb?

Et virtuelt løb adskiller sig fra et almindeligt løb ved, at man som deltager selv lægger sin rute og enten løber på egen hånd eller selv samler et hold med familie, venner eller bekendte. I stedet for at mødes fysisk markeres og fejres dagen på de sociale medier.

Virtuelle løb blev for alvor populære under coronapandemien, hvor afstandskrav og forsamlingsforbud skabte behov for alternativer til fysiske arrangementer. På grund af risiko for krydsinfektion mellem personer med cystisk fibrose giver virtuelle aktiviteter ufattelig god mening i Cystisk Fibrose Foreningen – også på den anden side af pandemien.

Sammen – hver for sig – skaber vi bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.