Særlige tilbud til dig med cystisk fibrose og pårørende

Vi har i forbindelse med udbruddet af corona udvidet nogle eksisterende tilbud og lavet nye, så du kan få ekstra rådgivning og støtte, der er særligt målrettet dine udfordringer som cystisk fibrose-patient i kombination med risikoen for coronasmitte.

Det arbejder vi for
Læs her om vores politiske arbejde for kompensationsmuligheder for personer med cystisk fibrose og deres pårørende i forbindelse med Covid-19.

Socialrådgivning
Foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen kan hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med corona og isolation i forhold til sociallovgivningen.  Ring til Vibeke tirsdag klokken 17-19 på 20 95 34 64 . Eller skriv en mail til vl@cff.dk

Psykologrådgivning – individuelle samtaler og online gruppesessions
Hvis du har brug for at vende din situation med en psykolog, så har Cystisk Fibrose Foreningens psykolog Charlotte Jensen individuelle tider og forskellige gruppesessions, som vil blive annonceret her og i vores øvrige medier.

For at aftale en individuel tid, kan du ringe og lægge en besked på telefon 30 73 53 69, så ringer Charlotte tilbage til dig og aftaler en tid. Du kan også skrive en mail til cj@cff.dk.

Syv gode råd til at tale med dit barn om Covid-19
Er dit barn bekymret for COVID-19? Læs psykolog Charlotte Jensens gode råd til at tale med dit barn.

Hvordan kan man regulere sin corona-angst?
Oplever du bekymring, forvirring og måske angst i forbindelse med coronakrisen? Læs med her, hvor psykolog Charlotte Jensen giver dig værktøjer til at regulere coronaangst.

Online aktiviteter under COVID-19

Fra strikke- og hæklecafé til ølsmagning. Mange med cystisk fibrose og deres pårørende skal passe ekstra på i forhold til at undgå smitte med  COVID-19. Derfor har vi i forbindelse med corona-udbruddet lanceret en række online tilbud, der giver mulighed for samvær og fællesskab med andre uden risiko for smitte. Vi slår løbende nye online tilbud op i aktivitetskalenderen, så hold øje med kalenderen.

Læs mere om vores nye tiltag her.