Online aktiviteter under COVID-19

Har du cystisk fibrose eller er du nær pårørende og venter du fortsat hjemme for at undgå smitte med COVID-19, så læs med her!

Fra ølsmagning til strikke-og hæklecafé. Nye online tilbud giver mulighed for samvær og fællesskab med andre, der har cystisk fibrose tæt inde på livet og stadig venter på at kunne vende tilbage til en normal hverdag.

Sådan foregår det

Hvad end det er ølsmagning eller bolsjekogning, der er på programmet afholdes vores online tilbud på mødeplatformen Zoom, hvor du møder værten/underviseren og øvrige deltagere via din pc eller tablet. Det eneste, du behøver for at være med, er en computer eller tablet med kamera, mikrofon, højtaler og en internetadgang.

Vi sender en gratis startpakke

Da flere i målgruppen er i isolation er konceptet, at vi sender en startpakke med det, der skal bruges for at deltage i den enkelte aktivitet. Skal du f.eks. deltage i online strikke- og hæklecafé, sender vi garn, hæklenål/ strikkepinde og lidt lækkerier.

Sådan tilmelder du dig

Vores online tilbud bliver løbende annonceret på Facebook og i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Tilmelding foregår via en online tilmeldingsformular. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode, når du tilmelder dig. Du kan altid få oplyst dit brugernavn og pin ved henvendelse til sekretariatet på info@cff.dk.

Se vores aktuelle tilbud i aktivitetskalenderen her.

Hvad kunne du tænke dig af online tilbud?

Vi finder løbende på nye tiltag og vil rigtig gerne have input fra jer, der stadig venter – så har du en god idé, så send os en mail på info@cff.dk.

“Mens vi stadig venter” – Støtte og rådgivning under COVID-19

Cystisk Fibrose Foreningens online arrangementer er en del af projekt “Mens vi stadig venter – Støtte og rådgivning under COVID-19″.

Personer med cystisk fibrose tilhører den gruppe, der har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 og skal derfor passe ekstra på for at undgå smitte. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online aktiviteter, hvor der er mulighed for socialt samvær med andre i samme situation uden risiko for smitte. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning.