Online aktiviteter under COVID-19

Har du cystisk fibrose eller er du nær pårørende? Med vores online aktiviteter er der mulighed for samvær med andre i samme situation uden risiko for corona-smitte eller krydsinfektion.

Fra ølsmagning til strikke-og hæklecafé. Vores online tilbud giver mulighed for samvær og fællesskab med andre, der har cystisk fibrose tæt inde på livet. Vi betræber os på tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

Sådan foregår det

Hvad end det er bagekurser i børnehøjde, ølsmagning, fysiske aktiviter eller fællesmiddage, der er på programmet afholdes vores online tilbud på mødeplatformen Zoom, hvor du møder værten/underviseren og øvrige deltagere via din pc eller tablet. Det eneste, du behøver for at være med, er en computer eller tablet med kamera, mikrofon, højtaler og en internetadgang.

Vi sender en gratis startpakke

Det er gratis at deltage i vores online tilbud. Da flere i målgruppen er i isolation er konceptet, at vi sender en startpakke med det, der skal bruges for at deltage i den enkelte aktivitet. Skal du f.eks. deltage i online strikke- og hæklecafé, sender vi garn, hæklenål/ strikkepinde og lidt lækkerier. Deltager du i en ølsmagning, sender vi en smagepakke og så videre. På bagekurserne vil der typisk være en række dagligvarer, du selv skal stå for, mens tyller, sprøjteposer, fondant, farver og andet særligt udstyr vil blive leveret fra os. Det vil fremgå af aktivitetsbeskrivelsen, hvis der er indkøb, du selv skal stå for.

Sådan tilmelder du dig

Vores online tilbud bliver løbende annonceret på Facebook og i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Tilmelding foregår via en online tilmeldingsformular. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode, når du tilmelder dig. Du kan altid få oplyst dit brugernavn og pin ved henvendelse til sekretariatet på info@cff.dk.

Se vores aktuelle tilbud i aktivitetskalenderen her.

Hvad kunne du tænke dig af online tilbud?

Vi finder løbende på nye tiltag og modtager gerne input – så har du en god idé, så send os en mail på info@cff.dk.

“Mens vi stadig venter” – Støtte og rådgivning under COVID-19

Cystisk Fibrose Foreningens online arrangementer er en del af projekt “Mens vi stadig venter – Støtte og rådgivning under COVID-19″.

Personer med cystisk fibrose tilhører den gruppe, der har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 og skal derfor passe ekstra på for at undgå smitte. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online aktiviteter, hvor der er mulighed for socialt samvær med andre i samme situation uden risiko for smitte. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning.