Stærk direktør til velfungerende forening

Vil du være med at skabe et længere og bedre liv for børn og voksne med cystisk fibrose? Og har du lysten til at stå i spidsen for en lille, men stærk, velfungerende og ambitiøs forening, så er det måske dig vi søger?

Vores nuværende direktør gennem 10 år, har valgt at stoppe i foreningen for at udleve en drøm om at opleve verden. Vi søger derfor en ny direktør, der i tæt samarbejde med bestyrelse, medlemmer og andre interessenter arbejder for at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Opgaver

Vi ved hvor vi skal hen, men vi har brug for en styrmand, der kan sikre, at vi kommer sikkert i havn. Med udgangspunkt i vores politisk vedtagne 2030-målsætning, skal du forestå den daglige ledelse og udvikling af foreningen. De primære opgaver er derfor at:

 • Sikre synlighed og midler til foreningens arbejde via kommunikation og fundraising med særligt fokus på erhvervspartnere, fonde og offentlige puljer samt i samarbejde med medlemmer og frivillige at øge de private bidrag.
 • Sikre interessevaretagelse og mediekontakt således at vi kan nå målet om, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår.
 • Lede et mindre sekretariat, der i samarbejde med direktøren varetager foreningens fundraising, kommunikation, medlemsaktiviteter, rådgivning, økonomi og administration.
 • Bistå og rådgive bestyrelse, generalforsamling, legatudvalg og forskningsudvalg.

Du vil have det overordnede ansvar, men også være den udførende på en del af opgaverne.

Vi søger en person, som

 • Er en erfaren leder, der kan sætte retning og få følgeskab, har et godt overblik og er skarp til eksekvering, prioritering og koordinering.
 • Ideelt har været leder i nogle år fx som chef for marketing, fundraising eller indsamling i en lignende eller større organisation.
 • Har erfaring med kommunikation, medier, fundraising, kampagner og events, som har til mål at skabe engagement og midler og har arbejdet i praksis med opgaverne og kan udføre en kampagne lige fra ide, budget og udtræk i databaser til eksekvering, evaluering og regnskab.
 • Har overskud, energi, er rummelig, nysgerrig og trives med, at vi er en mindre forening og et lille sekretariat.
 • Er oprigtigt interesseret i medlemmerne, deres forhold og i at samarbejde med dem omkring politisk interessevaretagelse, oplysning og fundraising
 • Har god forståelse for og indsigt i administration og regnskab.

Du får til gengæld

 • Et spændende, alsidigt job med mening, i en lille, men stærk og ambitiøs forening.
 • En stilling med en stor grad af frihed ift. metoder og tilgange – og samtidig ansvar for at opnå resultater
 • En enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforening, som stadig er i udvikling – og hvor der er højt til loftet og masser af plads til dine ideer, tilgange og forslag.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt, og samtidig arbejde for en meningsfuld sag med stort potentiale.
 • Løn og vilkår efter kvalifikationer

Vi har sekretariat i Handicaporganisationernes hus i Høje Taastrup, hvor vi har fælles drift af bl.a. it og kantine.

Ansøgningsfrist senest den 12. marts. Vi holder dog samtaler løbende.

Ansættelse pr. 1. juni, eller efter aftale. Nærmere oplysninger kan fås hos direktør Helle Ousted på tlf.: 22334549 eller formand Sune Schackenfeldt på sas@pbu.dk. Ansøgning sendes til ho@cff.dk.

Om Cystisk Fibrose Foreningen

Cystisk Fibrose Foreningen er en mindre men stærk og ambitiøs forening, som arbejder for et bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose. Foreningen tilbyder støtte og rådgivning om cystisk fibrose, og arbejder på at udbrede kendskabet til sygdommen. Vi kæmper for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår, og vi støtter forskning i sygdommen.

Om Cystisk Fibrose

Cystisk fibrose er en medfødt og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling. Der er ca. 540 børn og voksne med cystisk fibrose i Danmark.