Samarbejde med virksomheder og fonde

Cystisk Fibrose Foreningen samarbejder med flere virksomheder og fonde, som støtter foreningens arbejde og specifikke aktiviteter og projekter. Herunder kan du se foreningens samarbejdspartnere. 

Aktuelle samarbejder og sponsorater


Det Obelske Familiefond har givet 300.000 kr. til Cystisk Fibrose Foreningens psykologprojekt 2017-2021.


Frantz Hoffmanns Mindelegat

Frants Hoffmanns Mindelegat har givet 260.000 kr. til Cystisk Fibrose Foreningenspsykologprojekt 2017 og 2018.


Aase og Ejnar Danielsens Fond

Aase og Ejnar Danielsens Fond har givet 50.000 kr. til Cystisk Fibrose Foreningens psykologprojekt 2017-2021.


Legekæden Horsens er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens projekt ‘Positive oplevelser’ for børn og voksne med cystisk fibrose som er indlagte på hospital. Legekæden Horsens tilbyder 50% oveni i det beløb, der købes legetøj for, så der bliver endnu mere legetøj til børnene på de to Cystisk Fibrose Centre.


Drugstars er en app, der donerer til velgørenhed, for hver gang du husker at tage din medicin. Når du har downloadet appen, får du som bruger point i form af stjerner, når du tager din medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. Dine stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når du vælger at donere dem til f.eks. Cystisk Fibrose Foreningen. Midlerne til at konvertere stjerner til penge kommer fra bl.a. medicinalfirmaer i form af sponsorater. Firmaerne har ingen indflydelse på, hvilke foreninger der kan få pengene.

Læs mere på drugstars.com.


I 2016 blev Cystisk Fibrose Foreningen kåret som en af PFA – Brug Livet Fondens hjertesager med en donation på 25.000 kr. samt sponsorering af produktion af en kort film om cystisk fibrose.

Læs mere på pfabruglivetfonden.dk.


Toptryk Grafisk er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens Bimle-projekt, der har til formål at uddele bamser til børn med cystisk fibrose. Læs mere om Bimle-projektet her.

Du kan finde mere info om Toptryk Grafisk på toptryk.dk.


Roskilde Garn er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens Bimle-projekt, der har til formål at uddele bamser til børn med cystisk fibrose. Læs mere om Bimle-projektet her.

Du kan finde mere info om Roskilde Garn på roskildegarn.dk.


BNicer er en online handelsplatform, hvor du kan foretage indkøb og samtidig støtte en velgørenhedsorganisation, herunder Cystisk Fibrose Foreningen. Du kan ud fra hver webshop se, præcis hvor stor en procentdel af købssummen, der går til det velgørende formål.

Læs mere på bnicer.com.