Cystisk Fibrose Foreningen søger projektleder til kommunikation og fundraising

Er du en dygtig formidler og projektleder, og vil du være med til at øge kendskabet til cystisk fibrose og samle penge ind til arbejdet med at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose?

Som projektleder bliver du en del af et lille sekretariat på fem medarbejder, hvoraf de to arbejder eksternt. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for både at arbejde med kommunikation og fundraising, og både kan skrive en god artikel, køre en kampagne, redigere hjemmeside samt arbejde med sociale medier, billeder og film.
Din nærmeste overordnede og sparringspartner bliver foreningens direktør, som også deltager aktivt i opgaverne.

Dine opgaver:
• Skabe god kommunikation i skrift, billeder og film.
• Have ansvar for indhold på og vedligeholdelse af foreningens hjemmeside cystiskfibrose.dk og SoMe.
• Ansvar for foreningens e-nyhedsbrev.
• Skrive artikler om bl.a. forskning, behandling og personer med cystisk fibrose, som bringes på foreningens hjemmeside, SoMe og i eksterne medier.
• Projektleder på nogle af foreningens oplysnings- og indsamlingskampagner samt events.
• Gennemføre direct mail kampagner, med ansvar for indhold, segmentering og udtræk af kampagnen.
• Skriftlig understøttelse af foreningens mærkesager til brug for det patientpolitiske arbejde.

Du skal have erfaring med enten kommunikation eller fundraising. Det er ikke sikkert, at du har erfaring med alle opgaverne, men det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med dem, samt at du vil brænde for dit arbejde. Du skal være god til engelsk..

Som person er det vigtigt, at du har et godt overblik og et positivt sind, at du er initiativrig og er god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar samtidig med at du er god til at samarbejde.
Du skal være stærk og vant til at tale med mange forskellige mennesker, også mennesker som ind i mellem har det svært og har brug for forståelse.

Der vil forekomme aften- og weekendarbejde og en udlandsrejse årligt. Der vil være perioder med spidsbelastninger, og da vi kun er få hænder til at løfte opgaverne er det vigtigt, at du har mulighed for at variere din arbejdstid herefter.

Vi tilbyder:
Fuldtidsstilling med løn efter aftale og frokostordning. Et spændende job i en lille, men dynamisk forening. Vi har sekretariat i Handicaporganisationernes hus i Høje Taastrup, hvor der er mulighed for sparring på tværs af organisationerne i huset.

Ansættelse pr. 15. august eller 1. september. Nærmere oplysninger kan fås hos direktør Helle Ousted på tlf.: 4371 4344, Ansøgning sendes til ho@cff.dk senest d. 20. juni 2018.

Cystisk Fibrose Foreningen er en stærk forening, som arbejder for et bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose. Foreningen tilbyder støtte og rådgivning om cystisk fibrose, og arbejder på at udbrede kendskabet til sygdommen. Vi kæmper for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår, og vi støtter forskning i sygdommen.

Cystisk fibrose er en medfødt og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling. Der er 200 børn og 300 voksne med cystisk fibrose i Danmark.