Ambassadører

Ambassadører er af stor betydning for vores arbejde med at skabe øget kendskab til cystisk fibrose og sætte fokus på mærkesager. Herunder kan du læse om Cystisk Fibrose Foreningens ambassadører og deres indsats. 

Bubber

Bubber er ambassadør for Cystisk Fibrose Foreningen. Han kender til cystisk fibrose og ved, hvor alvorlig sygdommen er, og derfor vil han gerne være med til at støtte op om sagen. Bubber er aktiv i vores organdonationskampagne i forbindelse med den årlige organdonationsdag, som ligger på den anden  lørdag i oktober hvert år.

I efteråret var han med til at sprede budskabet om vigtigheden af at tage stilling til organdonation, da han deltog i kampagnen ‘Den gule organ-and’, der gik ud på at placere en gul and et sted i offentligheden, hvor andre kunne finde den. Anden havde et skilt på halsen, hvor man kunne læse om organdonation og måske blive inspireret til at tage snakken om organdonation med sine nærmeste. Læs mere om ‘Den gule organ-and’ her.

Hør Bubber fortælle om organdonationsdagen 2017 og ‘Den gule organ-and’ herunder:

Langvad

Den unge singer-song writer Andreas Langvad er ambassadør for Cystisk Fibrose Foreningen og hjælper både musikalsk og med at skabe øget kendskab til cystisk fibrose og sætte fokus på mærkesager. Han spiller bl.a. musik til foreningens årlige julemarked, som afholdes i Hellingåndshuset i København.

Langvad er også aktiv i organdonationskampagnen i forbindelse med den årlige organdonationsdag, som ligger den anden lørdag i oktober. Langvad var med til at sprede budskabet om, hvor vigtigt det er, at vi tager snakken om organdonation ved at oplyse om ‘Den gule organ-and’ og slippe en and løs i dagene op til organdonationsdagen.

Du kan se og høre med til Langvad på hans Facebook-side.

I forbindelse med organdonationsdagen 2017 lavede Langvad også en jingle om ‘Den gule organ-and’. Hør den herunder: