Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vaccination for influenza og covid-19 starter snart

Sundhedsstyrelsen har meldt planerne for vaccinationsindsatsen 2024/2025 for influenza og covid-19, hvor bl.a. borgere med kronisk sygdom i risiko for at blive alvorligt syge med influenza eller covid-19 er omfattet af det gratis vaccinationsprogram. 

04. september 2024

Efteråret står for døren, og det gør også årets vaccinationsindsats for influenza og covid-19, der starter 1. oktober til 20. december 2024.

Sundhedsstyrelsen har i start september meldt målgrupperne ud for det gratis vaccinationstilbud, der i år er for alle borgere fra 65 år og op.

Også borgere, der pga. sygdom eller særlige tilstande, er i risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 eller influenza er omfattet af vaccinationsprogrammet uanset alder.

Det kan også være dig med cystisk fibrose, så læs mere om årets vaccinationsindsats og generelle råd for smitteforebyggelse på vores hjemmeside. 

Zoom-møde

Covid-19 og cystisk fibrose

Cystisk Fibrose Foreningen vil meget gerne orientere og informere om Covid-19 og vaccinationer. Lægefaglige spørgsmål skal dog stilles til lægerne på dit Cystisk Fibrose Center.