Videoer om livet med cystisk fibrose

Her kan du se videoer, hvor personer med cystisk fibrose og pårørende fortæller, hvordan det er at leve med sygdommen.

En ny familie med cystisk fibrose fortæller

Anja og Mark Lind Nyholm fortæller i filmen, hvordan det er at blive forældre til et barn med cystisk fibrose. Filmen er optaget på Cystisk Fibrose Foreningens årlige familiekursus i 2018, hvor Anja og Mark deltog. Deres datter var på det tidspunkt kun to måneder, så livet med cystisk fibrose var stadig meget nyt for familien.

Kristine på 14 år fortæller om at leve med cystisk fibrose

Kristine Hansen har cystisk fibrose. I filmen fortæller hun, hvordan det er at have cystisk fibrose, og hvordan hun tackler de udfordringer, der følger med.

Kortfilm om cystisk fibrose

PFA Brug Livet Fonden har sponseret en kortfilm om cystisk fibrose. Her fortæller Julius og Martin, som begge har cystisk fibrose, hvordan det er at leve med sygdommen. Du møder også læge og PhD Tavs Qvist, som fortæller om cystisk fibrose og dens omfattende behandling.

Tre fortællinger om at leve med cystisk fibrose

Nord Advertising og Frontier-Adaptor har sponseret denne film, der viser tre personlige beretninger om, hvordan det er at leve med cystisk fibrose.

Andre videoer

Vi har også videoer om bl.a. livet med cystisk fibrose og om cystisk fibrose fra top til tå, som du finder link til herunder.

Se videoer om cystisk fibrose fra top til tå

Se videopræsentationer af dansk forskning i cystisk fibrose

Se alle vores videoer på vores Youtube-kanal.