YOU RUN velgørenhedsløb

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed løber for en sag, der er vigtig for dig. Cystisk Fibrose Foreningen har siden 2017 deltaget i YOU RUN med stor succes.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Kunne du tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet.

Deltagelse koster for 5 km gårute 215 kr., 5 km løb 245 kr. og 10 km løb 345 kr.

Cystisk Fibrose Foreningen har deltaget i YOU RUN Copenhagen siden 2017.  Og takket være alle dem, der har løbet og samlet ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose, har det hver år været en succes at være med. Vi håber, at vi også fremover kan få masser af seje løbere/indsamlere.

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose, og hvilke bakterielle infektioner eventuelt har. DER VIL DERFOR VÆRE RISIKO FOR KRYDSINFEKTION, OG AL DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.