YOU RUN velgørenhedsløb

Så er det tid til at finde løbeskoene frem. Cystisk Fibrose Foreningen deltager nemlig i velgørenhedsløbet YOU RUN Copenhagen, som finder sted den 28. april 2019.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Kunne du tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet.

Deltagelse koster for 5 km gårute 215 kr., 5 km løb 245 kr. og 10 km løb 345 kr.

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose, og hvilke bakterielle infektioner eventuelt har. DER VIL DERFOR VÆRE RISIKO FOR KRYDSINFEKTION, OG AL DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.

Cystisk Fibrose Foreningen deltog med stor succes i YOU RUN Copenhagen 2017 og 2018, og det var takket være alle dem, der løb og samlede ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi håber, at vi igen i år kan få masser af seje løbere/indsamlere.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.

YOU RUN 2017

YOU RUN 2017 løb af stablen søndag den 30. april, og Cystisk Fibrose Foreningen var stærkt repræsenteret med 120 løbere, som samlede ind til foreningens arbejde. Der var 11 forskellige organisationer, som man kunne løbe for ved YOU RUN, hvoraf Cystisk Fibrose Foreningen var en af dem.

Kåring af de bedste indsamlinger

De deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen, var nogle af de mest aktive indsamlere. På løbsdagen blev der overrakt præmie til den bedste indsamling, og her var det Svanna Jacobsen, som løb for Cystisk Fibrose Foreningen, der vandt med en indsamling på hele 32.150 kr.

Derudover var der også kåring af det bedste indsamlingsteam, og igen var det til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen. Det var løbeholdet CFvinkurnar, der tilsammen havde samlet 55.725 kr. ind. I alt blev der samlet 281.617 kr. ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

Løb med masker

De deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen, bar stort set alle masker på løbsdagen. Formålet med maskerne var at sætte fokus på en af de største udfordringer ved cystisk fibrose: At man er modtagelig over for alvorlige bakterier, der ikke rammer raske. Det tiltrak megen opmærksomhed, at deltagerne bar masker under løbet. I Cystisk Fibrose Foreningens stand kunne både besøgende og deltagere komme og høre mere om cystisk fibrose og om idéen med maskerne.