YOU RUN velgørenhedsløb

YOU RUN var et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed kunne løbe for en sag. Cystisk Fibrose Foreningen deltog med stor succes i YOU RUN fra 2017 til 2020.

YOU RUN var et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed kunne starte en onlineindsamling for din sag, og vælge mellem at gå eller løbe 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Cystisk Fibrose Foreningen deltog i YOU RUN Copenhagen fra 2017 til 2020.  Og takket være alle dem, der deltog og samlede ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose, har det hver år været en succes at være med. På de fire år, hvor Cystisk Fibrose Foreningen deltog blev der ialt indsamlet 852.440 kr.

YOU RUN blev nedlagt i slutningen af 2020. Cystisk Fibrose Foreningen arbejder på at skabe et nyt gå-løbe arrangement, som gennemføres første gang i september 2021.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.