YOU RUN velgørenhedsløb

Så er det tid til at finde løbeskoene frem. Cystisk Fibrose Foreningen deltager nemlig i velgørenhedsløbet YOU RUN Copenhagen, som finder sted søndag en 26. april 2020.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Kunne du tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet.

Deltagelse koster for 5 km gårute 215 kr., 5 km løb 245 kr. og 10 km løb 345 kr.

Cystisk Fibrose Foreningen deltog med stor succes i YOU RUN Copenhagen 2017, 2018 og 2019 og det var takket være alle dem, der løb og samlede ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi håber, at vi igen i år kan få masser af seje løbere/indsamlere.

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose, og hvilke bakterielle infektioner eventuelt har. DER VIL DERFOR VÆRE RISIKO FOR KRYDSINFEKTION, OG AL DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.