YOU RUN 2020

YOU RUN måtte relanceres som et virtuelt event under mottoet ”sammen hver for sig”, da corona-pandemien lukkede Danmark ned.

Takket være årets i alt 49 tilmeldte, deres netværk og støtter endte årets indsamlingsresultat på imponerende 210.763 kr. En flot indsats fra de 46 early birds, der samlede ind i årets første måneder, betød, at vi allerede i marts måned havde nået resultatet for 2018 og med en flot slutspurt i april blev også 2019 resultatet overgået trods corona-nedlukningen.

YOU RUN #sammenhverforsig

Efter YOU RUN i midten af marts blev relanceret som et virtuelt event fortsatte flere deltagere deres indsamlinger og der kom også nye til. Og på løbsdagen d. 26. april trak de i løbetøjet og gennemførte løbet i deres eget nærområde under mottoet ”sammen hver for sig”. Tilsammen har de i alt 49 deltagere vist, hvor meget der kan udrettes, når vi står sammen – også når vi må gøre det hver for sig.

Karina blev fejret med balloner og brunch

Karina Dyrstrøm løb hjemme i 4520 Svinninge for at sætte fokus på cystisk fibrose og samlede samtidig 10.100 kr. ind. Karina løb for sin 25 årige datter, Trine, der har cystisk fibrose. Trine stod klar med balloner og brunch, da Karina nåede dagens løbsmål, Trines hjem. Trine har været i isolation derhjemme, siden corona pandemien nåede Danmark – så brunchen blev naturligvis indtaget på hver deres side af Trines stuevindue.

Dorthe aktiverede sit netværk og indsamlede over 19.000 kr.

Dorthe Beck Landvad løb 10 km. i 9900 Frederikshavn. Dorthes datter Ingeborg, der har cystisk fibrose, var med på cykel. Selv om Dorthe først havde meldt sig til YOU RUN én uge forinden, fik hun på nul komma fem aktiveret sit netværk, der ikke alene flittigt delte hendes indsamling, men også selv trak i træningstøjet for at sætte fokus på cystisk fibrose. Læs mere her.

Bogi løber til sommer

Også Bogi, der allerede i februar havde indsamlet over 50.000 kr., fortsatte sin indsamling efter løbet blev relanceret som en virtuel event og nåede op på svimlende 66.650 kr. Bogi opholder sig som mange andre med cystisk fibrose i isolation og har derfor udsat løbeturen på 10 km. til sommer. Bogi holdt sit netværk opdateret om indsamlingen på de sociale medier, hvor han i april delte en video, hvor han gjorde status. Læs mere her.

Anna løb 10 km. for cystisk fibrose

Anna Fixdahl fik samlet 6.600 kr. ind til Cystisk Fibrose Foreningen og lod ikke corona forhindre hende i at løbe de planlagte 10 km. Anna regner med at stille op igen til næste til næste år, hvor det hele forhåbentlig er normalt igen.