YOU RUN 2019

I 2019 var Cystisk Fibrose Foreningen for tredje år i træk med til YOU RUN. Der var 107 seje deltagere, der løb og gik for Cystisk Fibrose Foreningen og endnu flere bidragydere, der støttede og heppede på de 107 deltagere. Det var en fantastisk dag med højt humør.
Skønne stemningsbilleder af Cystisk Fibrose Foreningens deltagere til YOU RUN 2019.

Team Asta Basta

Trine Zachariassen og André Hansen har Asta på et år. Asta har cystisk fibrose. Den lille familie på tre har i dag en hverdag på Vesterbro i København, hvor cystisk fibrose og behandlingen af sygdommen er blevet til en rutine, og cystisk fibrose fylder ikke længere alt i deres tanker. Hvor de er i dag står i stærk kontrast til den dag for omkring et år siden, hvor Trine og André var indkaldt til møde på Cystisk Fibrose Centeret på Rigshospitalet og fik beskeden om, at deres lille datter på to uger havde cystisk fibrose.

Trine og André meldte sig til YOU RUN 2019 og sammen etablerede de holdet Team Asta Basta. Det gjorde de for at samle midler ind til arbejdet for at skabe bedre vilkår for børn og voksne med cystisk fibrose. Det var ikke bare Astas forældre, der var med på Team Asta Basta – Trines forældre, søster og nevø var også med på holdet og løb med til YOU RUN 2019 og til sammen samlede hele 8.450 kr. ind til arbejdet for at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Team Asta Basta på pletten.

Vi har lavet et interview med Trine og André, hvor de fortæller, hvordan deres liv gik fra at glæde sig til familieforøgelsen til total choktilstand, da Asta fik stillet diagnosen og til i dag, hvor hverdagen med cystisk fibrose er blevet rutine.

Læs det fulde interview her.

Thomas Mølgaard løb for sin søn Walther

Thomas Thomsen Mølgaard er gift med Kristine, og sammen har de Johannes på fire år og lille Walther på snart et år. Walther har cystisk fibrose – ”en forbandet lortesygdom”, synes Kristine og Thomas. Med stor dedikation og en målrettet strategi gik Thomas i gang med at samle penge ind til børn og voksne med cystisk fibrose, da han deltog YOU RUN 2019.

Thomas fik stor succes med sin indsamling og blev kåret til den enkeltløber, der havde samlet mest ind til Cystisk Fibrose Foreningen. Vi interviewede Thomas op til løbet, hvor han delte ud af sine tips og tricks til, hvordan man får succes med sin indsamling.

Læs det fulde interview her.

Walther Mølgaard

Leopardkrigerne klar til kamp

Victoria Vallentin havde samlet gode venner og familie og sammen med dem skabt det kampklare hold Leopardkrigerne. Victoria har cystisk fibrose og havde igen i år lavet en indsamling, og hun glædede sig over, at hun på løbsdagen kunne konstatere, at hun havde opnået sit ønskede mål for sin indsamling.

Leopardkrigerne viste kampgejsten inden løbsstart!