YOU RUN 2018

Den 29. april 2018 løb Sofia, Chris, Mie, Bubber og mange flere til YOU RUN i København. De løb for et bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Det er Pia Morsing, som er mor til 2-årige Sofia med cystisk fibrose, der står bag oprettelsen af løbeholdet Team Sofia, som hun stiftede i 2018, og opbakningen til holdet var og er stadigenorm. I 2018 var de oppe på næsten 40 løbere bestående af familie, venner, kollegaer med flere. Sammen håber de på at kunne skabe opmærksomhed omkring cystisk fibrose og samle penge ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

Cystisk Fibrose Foreningen talte med 4 af medlemmerne fra Team Sofia for at høre, hvad der fik dem til at deltage i YOU RUN. Du kan høre deres historier i videoen herunder:

Team-medlemmer fra Team Sofia fortæller deres historie.

Chris løb for sin kæreste

Chris’ kæreste, Amanda, er en af de cirka 500 personer i Danmark, der har sygdommen cystisk fibrose. Det betød meget for Chris at løbe YOU RUN og støtte op om Cystisk Fibrose Foreningens arbejde, der bl.a. støtter forskningen i cystisk fibrose.

– Jeg stiller netop op i YOU RUN, da jeg gerne vil være med til at fremme denne forskning, så koden kan blive knækket. Jeg håber, at mange vil bakke op om sagen, så vi forhåbentlig kan få bugt med denne sygdom, sagde Chris.

Mange støttede Chris’ indsamling, som på kort tid nåede op på over 5.000 kr. En af dem, der støttede Chris’ indsamling, var hans kæreste, Amanda. Hun var rigtig glad for, at Chris valgte at melde sig til YOU RUN og støtte arbejdet for børn og voksne med cystisk fibrose.

– Det betyder rigtig meget for mig, at min kæreste vil løbe for Cystisk Fibrose Foreningen og være med til at samle penge ind til kampen mod sygdommen, sagde Amanda.

Feriebillede af Amanda og Chris.

Bubber, Mie og Magnus løb også til YOU RUN

Bubber løb YOU RUN i 2018 sammen med Mie på 14 år med cystisk fibrose og Magnus på 14 år med psoriasis. De løb for at støtte Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen. 

Det var ikke tilfældigt, at det netop var Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen, som Bubber, Mie og Magnus støttede op om. Bubber er nemlig ambassadør for både Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen. Bubber blev ambassadør i Cystisk Fibrose Foreningen i 2017, hvor han hjalp med at sætte fokus på organdonation i forbindelse med organdonationsdagen 2017. Bubber kender til cystisk fibrose og ved, hvor alvorlig sygdommen er, og derfor vil han gerne være med til at støtte op om sagen.

Mie på 14 år har selv cystisk fibrose. Hun har deltaget i foreningens skilejr flere gange og har været rigtig glad for at være med. Derfor var det oplagt for hende at løbe for Cystisk Fibrose Foreningen. Mie Bubber og Magnus var op til YOU RUN i 2018 ude for at løbetræne i Kongens Have og på den måde forberedte de sig til YOU RUN. De snakkede også om, hvordan det er at leve med hhv. cystisk fibrose og psoriasis.

Du kan se en video fra deres løbetræning herunder.

Bubber, Mie og Magnus løb til YOU RUN 2018 – hør hvorfor i videoen.

Omkring 80 løbere støttede Cystisk Fibrose Foreningen

Bubber, Mie, Chris og Pia var langt fra de eneste, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen. Omkring 80 seje deltagere løb til YOU RUN i 2018 og samlede ind for at støtte børn og voksne med cystisk fibrose. Der blev samlet 166.397 kr. ind. Det var helt fantastisk! Tusind tak for jeres store opbakning.