YOU RUN 2017

Interview med familien Dalhof Poulsen, som løb for Cystisk Fibrose Foreningen.

YOU RUN 2017 løb af stablen søndag den 30. april, og Cystisk Fibrose Foreningen var stærkt repræsenteret med 120 løbere, som samlede ind til foreningens arbejde. Der var 11 forskellige organisationer, som man kunne løbe for ved YOU RUN, hvoraf Cystisk Fibrose Foreningen var en af dem.

Kåring af de bedste indsamlinger

De deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen, var nogle af de mest aktive indsamlere. På løbsdagen blev der overrakt præmie til den bedste indsamling, og her var det Svanna Jacobsen, som løb for Cystisk Fibrose Foreningen, der vandt med en indsamling på hele 32.150 kr.

Derudover var der også kåring af det bedste indsamlingsteam, og igen var det til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen. Det var løbeholdet CFvinkurnar, der tilsammen havde samlet 55.725 kr. ind. I alt blev der samlet 281.617 kr. ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

Løb med masker

De deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen, bar stort set alle masker på løbsdagen. Formålet med maskerne var at sætte fokus på en af de største udfordringer ved cystisk fibrose: At man er modtagelig over for alvorlige bakterier, der ikke rammer raske. Det tiltrak megen opmærksomhed, at deltagerne bar masker under løbet. I Cystisk Fibrose Foreningens stand kunne både besøgende og deltagere komme og høre mere om cystisk fibrose og om idéen med maskerne.