Lok Påskeharen Frem

"Lok påskeharen frem" er et virtuelt indsamlings-event, der går ud på at sprede påskestemning samtidig med, at der samles ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

”Lok påskeharen frem” er en sjov og hyggelig aktivitet for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskestemning samtidig med, at der samles ind til en vigtig sag.

Som deltager opretter du en indsamling og kreerer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal bestå af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr. tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Hvordan påskeharen i øvrigt ser ud er op til den enkelte deltager. Den kan være klippet i karton, bygget af duplo-klodser eller tomme toiletruller, tegnet, filtet, hæklet – kun fantasien sætter grænser.  Og har du lyst til at bygge flere harer, så fortsætter du blot indsamlingen.

Sådan deltager du

  1. Tilmeld dig eventen
  2. Opret din indsamling.
  3. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte, så de kan støtte din indsamling.
  4. Kreer din påskehare, når donationerne begynder at tikke ind. Når du har indsamlet 500 kr., kan du lave din påskehare færdig.
  5. Tag et foto af din påskehare
  6. Send det til dem, der har støttet din indsamling med tak for bidraget og del det på sociale medier!

Har du lyst til at lave flere påskeharer, så fortsætter du bare indsamlingen. Vi kvitterer med et påskeæg første gang indsamlingen runder 500 kr. 

Lok Påskeharen Frem 2022 er åbent for tilmeldinger – læs mere her.

Læs om Lok Påskeharen frem 2020 og se billeder her.