Lok Påskeharen Frem

"Lok påskeharen frem" er et virtuelt indsamlings-event, der går ud på at sprede påskestemning samtidig med, at der samles ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

”Lok påskeharen frem” er en sjov og hyggelig aktivitet for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskestemning samtidig med, at der samles ind til en vigtig sag.

Som deltager opretter du en indsamling og kreerer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal bestå af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr. tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Hvordan påskeharen i øvrigt ser ud er op til den enkelte deltager. Den kan være klippet i karton, bygget af duplo-klodser eller tomme toiletruller, tegnet, filtet, hæklet – kun fantasien sætter grænser.  Og har du lyst til at bygge flere harer, så fortsætter du blot indsamlingen.

Sådan deltager du

Sådan gør du:
1) Opret din indsamling (Vi åbner for tilmelding til næste års “Lok Påskeharen Frem” i begyndelsen af marts 2021)
2) Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte. Husk at fortælle, hvorfor du samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen.
3) Kreer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind.
4) Tag et foto af den færdige påskehare.
5) Send det til dine støtter med tak for bidraget og del det på de sociale medier med #lokpåskeharenfrem #cystiskfibroseforeningen #sammenhverforsig

Læs om Lok Påskeharen frem 2020 og se billeder her.