Påske og pandemi

Aflyste påskefrokoster og håndsprit i store mængder - påsken 2020 glemmer vi næppe foreløbig.

Påsken er normalt en tid, hvor vi samler familie og venner fra nær og fjern til den traditionsrige påskefrokost. Sådan blev det desværre ikke i år, hvor vi måtte spritte af og holde afstand for at beskytte os selv og hinanden mod covid-19. Men selv om påskefrokosten måtte aflyses og familiebesøgene udsættes, skulle påskeharen nu alligevel også ud i år.

De børn, der deltog i det virtuelle indsamlingsevent ”Lok Påskeharen Frem”, gjorde deres for at lokke påskeharen frem og sprede påskestemning trods de særlige omstændigheder. I takt med donationerne tikkede ind, byggede børnene påskeharer og til sammen indsamlede de 3.700 kr. til gavn for alle med cystisk fibrose.

En af dem, der spredte påskestemning, var Felix, der selv har cystisk fibrose. Felix fik indsamlet hele 1.850 kr. og hyggede sig med at lave et væld af forskellige påskeharer til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen. Tomme toiletruller, karton, maling, farveblyanter, saks og papir – det hele blev taget i brug, da Felix gik i gang. Her er Felix i haven med nogle af hans flotte påskeharer og nedenfor ses endnu flere af hans kreationer.

Felix og familien har haft det godt under coronatiden, hvor isolationen fra omverden har haft en positiv sidegevinst: Felix har været mere frisk, da han har undgået alle mulige infektioner.

Måske er “Lok påskeharen frem” også noget for dig?

Kunne du tænke dig at komme i påskestemning for en vigtig sag? Se hvordan du gør her og opret din indsamling i dag.

  1. Opret din indsamling.
  2. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte. Husk at fortælle, hvorfor du samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen.
  3. Kreer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind.
  4. Tag et foto af den færdige påskehare
  5.  Send det til alle, der har støttet din indsamling, med tak for bidraget og del det på de sociale medier med #lokpåskeharenfrem #cystiskfibrose #sammenhverforsig @cystiskfibroseforeningen