Julemarked

Hvert år ved juletid holder Cystisk Fibrose Foreningen julemarked, hvor hele overskuddet går til foreningens arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Julemarkedet foregår over to dage og finder sted i Helligåndshuset på strøget i København.

En lang tradition

Julemarkedet har været en fast tradition i mere end 20 år, hvor engagerede frivillige er mødt op for at gøre julemarkedet til en fantastisk og hyggelig oplevelse for de besøgende.

I det smukke kirkerum er der mulighed for at nyde hjemmelavet julebag, æbleskiver, gløgg og andre gode sager fra caféen. I delikatesseboden kan man købe forskellige lækkerier, herunder lækre marmelader og småkager, som alt sammen er hjemmelavet. Du kan også få dekoreret dit helt personlige peberkagehjerte i Kageboden.

Hyggelige boder

I de mange boder på julemarkedet kan man købe alt fra julepynt og julegaver til et hav af flotte hjemmelavede ting. Der er også mulighed for at prøve lykken i vores populære tombola med flotte gevinster.

I Granbodens arbejdende værksted bliver der fremstillet adventskranse, jule- og kalenderdekorationer samt dørdekorationer, så du er klar til julens komme.

Julemænd på strøget

En vigtig del af julemarkedet er vores julemænd på strøget. Iført flotte julemandskostumer og forsynet med en kurv fuld af karameller er de med til at skabe julestemning på strøget og ude foran Helligåndskirken.

Samtidig uddeler de løbesedler om julemarkedet og opfordrer på den måde alle forbipasserende til at besøge vores julemarked. Alle er velkomne til at kigge forbi julemarkedet. Der er gratis adgang.

Julemarked 2017

Julemarkedet 2017 bliver afholdt fredag og lørdag den 1.-2. december 2017 fra kl. 10 til 18 begge dage. Læs mere om julemarkedet 2017 her, hvor du også finder information om, hvordan du kan hjælpe som frivillig.