11
dec 19
Historier om cystik fibrose

Legatmodtager: Det er så rart at blive anerkendt og belønnet for alt det man går igennem til hverdag

Emma Kärki fik et Gode Dage Legat, som gav hende mulighed for en skøn ferie. Hun måtte vente til helbredet tillod hende at rejse, men i den uge hun var afsted, havde hun det rigtig godt. Emma fik en masse gode minder at styrke sig på i de hårdere perioder.

Emma ønskede sig en ferie sammen med sin datter og sin kæreste, og det fik hun, takket være Gode Dage legatet. Turen gik til Grækenland, og det har Emma ikke fortrudt.

”Jeg var afsted min datter og kæreste i Grækenland i en uge og det var den bedste uge i hele mit liv. Får helt tårer i øjnene af at tænke på det. Udover at rejsen var så perfekt, så var mit helbred SÅ godt hele ugen.”

Da Emma fik legatet kunne hun ikke komme afsted lige med det samme, men måtte vente til hendes helbred var godt nok til at rejse. Til gengæld fik hun så en hel uge, hvor hun kunne nyde ferien i fulde drag og få rygsækken fyldt godt op med glade Gode Dageminder.

”Jeg stod på jetski, sejlede ud til små øer og badede, kørte hele øen rundt på atv’er og havde bare den bedste uge nogensinde.”

Minderne hjalp Emma, da hun senere fik en infektion og måtte indlægges. ”Jeg er bare så glad for at jeg nåede et komme på ferie og nyde mit liv med min lille familie. Der må være nogen der har holdt hånden over mig og sørget for, at jeg var rask hele ugen”, fortæller hun.

For Emma blev rejsen den pause fra hverdagen, hun havde brug for. Men der var også en anden side af sagen. Det er rart at blive set og anerkendt.

”Ikke nok med at jeg kan holde “pause” fra sygdom og hospitaler og komme på en dejlig ferie. Det er så rart at blive anerkendt og belønnet for alt det man går igennem til hverdag. Jeg er så ubeskriveligt taknemlig, og håber, at I kan blive ved med at give de her legater ud og sprede glæde. I gør et fantastisk stykke arbejde!”, slutter Emma.