14
nov 17
Historier om cystik fibrose

Jane fik et legat og kunne tage familien med på forlænget weekend til Feriecentret Seawest

I sommeren 2017 modtog Jane, som har cystisk fibrose, et af Cystisk Fibrose Foreningens ’Gode dage’ legater til et ophold til hele familien i Feriecentret Seawest. Vi har modtaget denne fine beretning fra Jane.

“Tusind tak for legatet til ‘Gode dage’. Vi havde hele familien nogle rigtig gode dage i Feriecentret SeaWest. Vi tog afsted torsdag og var hjemme igen søndag – rigtig hygge og afslapning for os alle.

Vi boede i et af centrets hyggelige ferieboliger, hvor vi imellem alt leg og vandplask kunne
hygge, se tv, spille spil osv. Det var dejligt bare at have tiden og muligheden for at komme lidt hjemmefra og hygge os. Vi brugte dagene på at bade i det dejlige badeland, vi legede i legelandet, vi bowlede, gik lange ture og spiste lækker mad i centrets restauranter.

Centret har også et kreativt værksted for børn, hvor vores børn var med i en tegnekonkurrence. Der bliver gjort rigtig meget for at underholde børnene. Centrets maskot gik også rundt i centret og delte krammere ud. Lørdag var vi alle 5 med til disco i badelandet med høj musik og discolys. Det er et helt perfekt sted for en børnefamilie, og jeg var rigtig glad for at kunne give vores børn den oplevelse.

Igen en stor tak fra os alle 5.”

Kærlige hilsner
Jane Knudsen

Læs mere om Cystisk Fibrose Foreningens ‘Gode dage’ legater