Giv Livet Videre

I foråret 2015 gennemførte Oplysning om Organdonation sammen med en række organisationer, heriblandt Cystisk Fibrose Foreningen, kampagnen 'Giv Livet Videre'.

Det var en stor kampagne med annoncer i trykte medier, outdoor og online. I uge 26 havde TV2 GO’MORGEN og GO’AFTEN DANMARK stort fokus på organtransplantation og kampagnen ‘Giv Livet Videre’. I den uge tilmeldte mere end 13.000 personer sig donorregistret.

I Cystisk Fibrose Foreningen kombinerede vi kampagnen med fortællinger fra ni af foreningens medlemmer, som har cystisk fibrose og enten har fået nyt/nye organer eller ventede på organer.

Stor tak til Jonas, Isabella, Torben, Martin, Christian, Mia, Stine, Michael, Michelle og Martin for at fortælle deres historie. Isabella og Christian ventede på nye lunger, da kampagnen kørte, og fik efterfølgende transplanteret nye lunger, men desværre er de ikke blandt os længere.

I 2018 laves kampagnen igen – denne gang med titlen ‘Gav Livet Videre’, hvor det er personer, der har doneret deres organer og derved gav livet videre, der hædres og sættes i fokus.

Her kan du læse historier om personer med cystisk fibrose, der har fået en organtransplantation