Sportsrejselegat

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler legater a 10.000 kr. til en sportsrejse til Club La Santa.

Sportsrejselegatet er en del af foreningens projekt ’Positive oplevelser’, der handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles legater en gang om året.

Club La Santa giver rabat på rejsen på 2.000 til 3.000 kr., som kan bruges af legatmodtager og/eller evt. ledsager. Club La Santa sørger for en lille velkomstpakke til rejsedeltagerne.

Club La Santa er bygget op omkring sport og motion, wellness, sundhed og masser af sociale aktiviteter i et behageligt varmt klima under Lanzarotes sol. Der er tilbud til alle niveauer og aldre. Med mere end 40 aktiviteter og tilhørende faciliteter og udstyr er der mulighed for at modtage undervisning i langt de fleste af dem under kyndig vejledning.

Legatet på 10.000 kr. skal bruges til at dække legatmodtagerens udgifter til en aktiv sportsferie på Club La Santa. Efter hjemkomst skal der sendes en kort rapport og bilag fra rejsen til foreningen.

Ansøgning

Alle med cystisk fibrose kan søge legatet. Udvælgelse af legatmodtagerne foretages af foreningens legatudvalg i samarbejde med Cystisk Fibrose Centrene.

Du søger om et Sportsrejselegat ved at udfylde et online ansøgningsskema, hvor du fortæller om, hvem du er og giver en god beskrivelse af din situation, og hvorfor du skal have legat. 

Legatet kan normalt ansøges i starten af året. Legatet vil blive annonceret på foreningens hjemmeside, Facebookside og via vores nyhedsbrev. Ønsker du at modtage information om legater og foreningens andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på forsiden af denne hjemmeside.

Der kan kun søges på egne vegne. Hvis det er et barn, der søger, kan barnets forældre udfylde ansøgningen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4371 4344.

Om Sportsrejselegaterne

Sportsrejselegaterne er en del af foreningens projekt ’Positive oplevelser’, der handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles legater en gang om året.

Projekt ‘Positive oplevelser’ er støttet af Billund lufthavn, Hoffmann og Husmans Fond, Foundation Juchum, Købmand af Aalborg Vagn Larsen og Hustrus Fond, Familien Hede Nielsens Fond, Simon Spies Fonden, Konsul Grosserer Osvald Christensens Mindefond, Snedkermester Axel Wichmann, fru Else Wichmanns fond, Lemvigh-Müller Fonden, Købmand Inger Bonnens Fond, Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen, Club La Santa, Legekæden Horsens samt flere andre fonde, virksomheder og privatpersoner.

Tak til alle sponsorerne!