Online kurser

Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen og psykolog Charlotte Jensen vil med jævne mellemrum afholde online kurser (webinarer) for personer med cystisk fibrose eller forældre til et barn med cystisk fibrose.

Dette er tænkt som en mulighed for de med cystisk fibrose, der pga. bakterier ikke har mulighed for at deltage i foreningens almindelige kurser, men også for andre, der af forskellige grunde ikke kan deltage i de almindelige kurser – eller som blot har lyst til at tilmelde sig kurset.

Om webinarer

Et webinar er et online seminar eller kursus, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere direkte på nettet. Det kræver en computer eller tablet med adgang til internettet.

Bemærk at det er en fordel at bruge hovedtelefoner, men det er ikke strengt nødvendigt. Forud for webinaret vil du få en mail med oplysninger om, hvordan du skal logge på.

Webinarer med socialrådgiveren

Foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen har med stor succes afholdt flere webinarer for forskellige målgrupper. På webinarerne gennemgår hun nogle af de emner, som der er størst efterspørgsel på, og som optager mange af medlemmerne. Det kan f.eks. være reglerne om kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, hjælp til nødvendige merudgifter som følge af sygdommen, muligheder i arbejdslivet som konisk syg m.m.

Hvis du har idéer eller ønsker til emner eller problemstillinger, som du godt kunne tænke dig, at Vibeke tager op på et kommende webinar, er du altid velkommen til at sende Vibeke en mail på vl@cff.dk.

Kommende webinarer med Vibeke vil være at finde at finde i aktivitetskalenderen, hvor du også finder alle andre kommende aktiviteter og arrangementer i foreningen.

Læs mere om foreningens tilbud om socialrådgivning med Vibeke her.

Webinarer med psykologen

Cystisk Fibrose Foreningens psykolog Charlotte Jensen vil i løbet af efteråret vinter 2017/2018 tilbyde forskellige online kurser.

Du må meget gerne kontakte Charlotte på mail cj@cff.dk, hvis du har ønsker til emner, som hun kan tage op på sine online kurser.

Når datoerne for kurserne ligger fast, vil de være at finde i vores aktivitetskalender.

Læs mere om foreningens tilbud om psykologhjælp med Charlotte her.