Gavekort

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler gavekort til de unge og voksne patienter med cystisk fibrose på de to Cystisk Fibrose Centre på Aarhus Universitetshospital Skejby og Rigshospitalet, når de er indlagt i forbindelse med behandling.

Gavekortene gælder til gavekortet.dk, hvor det kan omsættes til gavekort til en bestemt butik, webshop, restaurant, oplevelse m.m. Vi håber, at gavekortet kan bidrage til at gøre hospitalsopholdet mere positivt eller til at give en positiv oplevelse efterfølgende ovenpå hospitalsindlæggelsen. Personalet på de to Cystisk Fibrose Centre fortæller, at gavekortene vækker stor glæde, når de bliver uddelt til de indlagte.

Gavekortene er en del af Cystisk Fibrose Foreningens projekt ’Positive oplevelser’, hvor vi udover at uddele gavekort til de unge og voksne med cystisk fibrose, når de er indlagt, også uddeler legetøj til børnene, som er til kontrol på ambulatoriet eller er indlagt. Derudover uddeler vi også legatet ’Gode dage’, som er til lidt større oplevelser til dem, som er ekstra hårdt ramt af cystisk fibrose eller ikke kan deltage i foreningens øvrige aktiviteter.

Citat fra Camilla Nørbach, der har modtaget et gavekort:

Tusind tak for gavekortet. Sikke en fantastisk dejlig overraskelse at blive vækket med på stuen.  Gavekortet skal bruges i Matas. Efter en indlæggelse er det dejligt at kunne blive forkælet med produkter derfra, så man ser lidt frisk ud igen. Tak.