Gavekort

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler gavekort til de unge og voksne patienter med cystisk fibrose på de to Cystisk Fibrose Centre på Aarhus Universitetshospital Skejby og Rigshospitalet, når de er indlagt i forbindelse med behandling.

Gavekortene gælder til gavekortet.dk, hvor det kan omsættes til gavekort til en bestemt butik, webshop, restaurant, oplevelse m.m. Vi håber, at gavekortet kan bidrage til at gøre hospitalsopholdet mere positivt eller til at give en positiv oplevelse efterfølgende ovenpå hospitalsindlæggelsen. Personalet på de to Cystisk Fibrose Centre fortæller, at gavekortene vækker stor glæde, når de bliver uddelt til de indlagte.

Citat fra Camilla Nørbach, der har modtaget et gavekort:

Tusind tak for gavekortet. Sikke en fantastisk dejlig overraskelse at blive vækket med på stuen.  Gavekortet skal bruges i Matas. Efter en indlæggelse er det dejligt at kunne blive forkælet med produkter derfra, så man ser lidt frisk ud igen. Tak.

Gavekortene er en del af foreningens projekt ’Positive oplevelser’, der handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles gaver til børn og voksne, som kommer på de to Cystisk Fibrose Centre og der uddeles sports- og ‘Gode dage’ legater en til to gange om året.

Projekt ‘Positive oplevelser’ er støttet af Billund lufthavn, Hoffmann og Husmans Fond, Foundation Juchum, Købmand af Aalborg Vagn Larsen og Hustrus Fond, Familien Hede Nielsens Fond, Simon Spies Fonden, Konsul Grosserer Osvald Christensens Mindefond, Snedkermester Axel Wichmann, fru Else Wichmanns fond, Lemvigh-Müller Fonden, Købmand Inger Bonnens Fond, Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen, Club La Santa, Legekæden Horsens samt flere andre fonde, virksomheder og privatpersoner.

Tak til alle sponsorerne!