Bestil materialer som klassesæt

Har du brug for materialer om cystisk fibrose til uddeling på dit barns skole? Vi tilbyder at sende dig et klassesæt med forskellige informationsmaterialer om cystisk fibrose, som kan deles ud til både læreren, klassekammeraterne og deres forældre. Herunder kan du se, hvilke informationsmaterialer vi sender i et klassesæt.

Cystisk fibrose kort fortalt

Pjecen ‘Cystisk fibrose kort fortalt’ giver en introduktion til cystisk fibrose, sygdommens komplikationer og behandlingsmuligheder.

 Cystisk fibrose kort fortalt (åbner i nyt vindue)

Mia og Bimle

Bogen ’Mia og Bimle’ er lavet til børn med cystisk fibrose, så de kan dele bogen ud til deres klassekammerater. Tanken med bogen er at hjælpe børnene til den bedst mulige skolestart, for jo mere klassekammeraterne og deres forældre ved om cystisk fibrose, jo nemmere er det at leve med sygdommen og passe sine behandlinger uden at føle sig alt for anderledes. Sammen med bogen ‘Mia og Bimle’ uddeles også hæklet en Bimle-bamse. Læs mere om Bimle-bamser her.

 Mia og Bimle (åbner i nyt vindue)

Høgnis historie

‘Høgnis historie’ er en pixibog, der fortæller om Høgni på 9 år, som har cystisk fibrose. Du følger Høgni, når han er til kontrol på sit Cystisk Fibrose Center, og når han får sin behandling derhjemme.

 Høgnis historie (åbner i nyt vindue)

Bestil et klassesæt

Skriv en mail til kontor@cff.dk, hvor du fortæller, hvor mange eksemplarer af materialerne du ønsker til dit klassesæt, og til hvilken adresse de skal sendes til.