Er du blevet ringet op?

Cystisk Fibrose Foreningen ringer i øjeblikket til private husstande for at lave aftaler om månedlige bidrag til foreningens arbejde.

Vi beder dig oplyse CPR- og kontonummer i telefonen

De månedlige bidrag trækkes automatisk via Nets (tidligere PBS). For at vi kan oprette aftalen hos Nets, bliver du bedt om at oplyse dit registreringsnummer, kontonummer og cpr-nummer. Du kan til enhver tid stoppe dit bidrag, hvis du ikke længere ønsker at have en fast bidragsaftale.

Kan oplysninger misbruges?

Nej, du kan trygt oplyse dit konto- og cpr-nummer. Finansrådet og Nets understreger, at der ikke er nogen risici forbundet med at udlevere bankoplysninger og cpr-nummer over telefonen. Oplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto.

Etiske retningslinjer

Cystisk Fibrose Foreningen er medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes Brancheforening) og følger de indsamlingsetiske retningslinjer.

Du kan finde retningslinjerne her: Etiske retningslinjer for branchen

Det går pengene til

Cystisk Fibrose Foreningen er en stærk forening, som arbejder for et bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Foreningen tilbyder støtte og rådgivning om cystisk fibrose, og arbejder på at udbrede kendskabet til sygdommen. Vi kæmper for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår, og vi støtter forskning i sygdommen.

Cystisk Fibrose Foreningen er den eneste forening, der samlet varetager cystisk fibrose ramte og deres families interesser.

Du kan læse foreningens årsberetning 2016 her .

Kontakt os

Hvis du alligevel er i tvivl om, hvorvidt du kan være tryg ved samtalen, er du altid velkommen til at ringe til Cystisk Fibrose Foreningen på hverdage. Vores telefonnummer er 43 71 43 44. Her kan du få bekræftet, at den, du har talt med, arbejder for Cystisk Fibrose Foreningen, og at oplysningerne bruges korrekt.