Pjecer og bøger

Herunder kan du finde pjecer og bøger fra Cystisk Fibrose Foreningen.

Cystisk fibrose kort fortalt

Pjecen ‘Cystisk fibrose kort fortalt’ giver en introduktion til cystisk fibrose, sygdommens komplikationer og behandlingsmuligheder.

 Cystisk fibrose kort fortalt (åbner i nyt vindue)

Bliv medlem af Cystisk Fibrose Foreningen

Pjecen ‘Bliv medlem af Cystisk Fibrose Foreningen’ henvender sig til nye forældre til et barn med cystisk fibrose og fortæller om, hvad foreningen kan tilbyde.

 Bliv medlem af Cystisk Fibrose Foreningen (åbner i nyt vindue)

Mia og Bimle

Bogen ’Mia og Bimle’ er lavet til børn med cystisk fibrose, så de kan dele bogen ud til deres klassekammerater. Tanken med bogen er at hjælpe børnene til den bedst mulige skolestart, for jo mere klassekammeraterne og deres forældre ved om cystisk fibrose, jo nemmere er det at leve med sygdommen og passe sine behandlinger uden at føle sig alt for anderledes.

 Mia og Bimle (åbner i nyt vindue)

Høgnis historie

‘Høgnis historie’ er en pixibog, der fortæller om Høgni på 9 år, som har cystisk fibrose. Du følger Høgni, når han er til kontrol på sit Cystisk Fibrose Center, og når han får sin behandling derhjemme.

 Høgnis historie (åbner i nyt vindue)

Pjece om skoleliv for børn med cystisk fibrose

Pjece om sygeundervisning

Barnets bog om cystisk fibrose (lav-selv-bog)

Barnets bog om cystisk fibrose er en bog, som forældre kan lave sammen med deres barn, som har cystisk fibrose. Bogen støtter barnet i dets kommunikation om cystisk fibrose og kan bruges som udgangspunkt for snak med både voksne og kammerater om det at have cystisk fibrose. spillet og sunget til julemarkedet.

 Barnets bog om cystisk fibrose

Information om cystisk fibrose

Information om cystisk fibrose (åbner i nyt vindue)

Da Angus fangede en bussemand

En lille historie for børn der skal suges. I bogen møder vi Angus der er på besøg på hospitalet og lærer af drengen Mads, hvordan det går til, når man skal suges. Bogen er en e-bog i E-Pub format og kan læses på tablet og telefon eller på computeren ved hjælp af Adobe Digital Edition.

Bestil materialer som klassesæt

Har du brug for materialer om cystisk fibrose til uddeling på dit barns skole? Vi tilbyder at sende dig et klassesæt med forskellige informationsmaterialer om cystisk fibrose, som kan deles ud til både læreren, klassekammeraterne og deres forældre. Læs mere her.