06
dec 18
Nyhed

Vind en bondegårdsferie

Kunne du tænke dig at komme på bondegårdsferie? Så får du nu chancen. Landsforening for Landboturisme har nemlig doneret ti bondegårdsferier til familier med cystisk fibrose.

Donationen kommer i forbindelse med, at Landsforening for Landboturisme i nu 30 år givet børnefamilier dejlige ferieoplevelser på landet. Store og små gæster har besøgt deres feriegårde og med deres interesse og begejstring sørget for, at værtsfamilierne på gårdene har lyst til at blive ved med at invitere indenfor på gårdene.

Nu vil Landsforening for Landboturisme sige tak for alle disse gode oplevelser, og det gør de ved at give ti gavekort til børn med cystisk fibrose og deres familie.

Det kan du vinde

Er du heldig at vinde et ophold på en af de ti feriegårde, så får du to overnatninger for to voksne og to børn. Gavekortet gælder i hele 2019. De ti gårde er fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland, og når du deltager i lodtrækningen, er det tilfældigt hvilken gård, du evt. vinder et ophold på. Opholdet skal ligge uden for skolernes ferieperioder, og transport og forplejning er ikke med i gavekortet. Her kan du læse mere om de enkelte gårde:

Jylland

Bed and Breakfast Vesterhede

Fredensminde Ferie

Krogsøgård

Ledgaard

Thy Bondegårdsferie

Fyn

Lille Grynborg

Sjælland

Damgården

Fagerholt

Folehavegaard

Lykkebjerg

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen skal du være medlem af Cystisk Fibrose Foreningen og være forælder til et barn med cystisk fibrose. Klik ind på denne side og upload et dokument med følgende information på deltagerne (forældre + barn/børn):

Navn
Adresse
E-mail
Tlf. nummer
Navn og alder på barnet, der har cystisk fibrose

Det er meget vigtigt, at du uploader et dokument med disse oplysninger, da vi ellers ikke kan se, hvem du er. Deltagelsen skal ske på denne måde for at overholde den nye persondatalov vedrørende personfølsomme oplysninger.

Indsend dine oplysninger senest søndag den 20. januar 2019. Vi trækker vinderne den 23. januar.

Tak til Landforening for Landboturisme

Cystisk Fibrose Foreningen er meget glad og taknemmelig for, at Landforening for Landboturisme har valgt at glæde vores medlemmer med ti bondegårdsferier.

Råd og retningslinjer vedrørende bakterier

De ti gårde er særligt udvalgt med henblik på, at det er børnefamilier med cystisk fibrose, som skal på besøg på gården. Dertil anbefaler vi, at man følger Cystisk Fibrose Centrenes råd og vejledning vedrørende bakterier og svampe i omgivelserne.

Læs hele vejledningen og de gode råd her.