07
dec 17
Fysisk aktivitet, Indsamling, Nyhed

Tilmeldingen til YOU RUN er åben

Så er det tid til at finde løbeskoene frem. Cystisk Fibrose Foreningen deltager nemlig endnu engang i velgørenhedsløbet YOU RUN Copenhagen, som finder sted den 29. april 2018.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Cystisk Fibrose Foreningen deltog med stor succes i YOU RUN Copenhagen 2017, og det var takket være alle dem, der løb og samlede ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi håber, at vi igen i år kan få masser af seje løbere/indsamlere.

Kunne du tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet.

Giv et startnummer i julegave

Er du i tvivl om, hvad du skal give til din kæreste, din bror eller din bedste ven i julegave? Du kunne f.eks. give dem et startnummer til YOU RUN.

For at give et startnummer til YOU RUN skal du skrive dit navn, din mail og den distance du vil give i gave (distancen kan ændres frem til 1/4 af modtageren) til hello@youruncopenhagen.dk. Herefter vil YOU RUN sende et gavekort med en unik voucherkode, som du kan printe og lægge under juletræet. YOU RUN opkræver betaling direkte hos bestilleren efter bestilling.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.