17
jan 18
Legat, Nyhed

Sportsrejselegater til børn og voksne med cystisk fibrose

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler 10-15 legater a 10.000 kr. til en sportsrejse til Club La Santa.

Legaterne er sponseret af en fond. Club La Santa giver rabat på rejsen på 2.000 til 3.000 kr., som kan bruges af legatmodtager og/eller evt. ledsager. Club La Santa sørger for en lille velkomstpakke til rejsedeltagerne.

Club La Santa er bygget op omkring sport og motion, wellness, sundhed og masser af sociale aktiviteter i et behageligt varmt klima under Lanzarotes sol. Der er tilbud til alle niveauer og aldre. Med mere end 40 aktiviteter og tilhørende faciliteter og udstyr er der mulighed for at modtage undervisning i langt de fleste af dem under kyndig vejledning.

Rejsen skal foregå i 2019 og skal bestilles via foreningens kontaktperson hos Club La Santa. Legatet på 10.000 kr. skal bruges til at dække legatmodtagerens udgifter til en aktiv sportsferie på Club La Santa. Efter hjemkomst skal der sendes en kort rapport og bilag fra rejsen til foreningen.

Ansøgning

Alle med cystisk fibrose kan søge legatet. Udvælgelse af legatmodtagerne foretages af foreningens legatudvalg i samarbejde med Cystisk Fibrose Centrene.

Du søger om et Sportsrejselegat at udfylde et online ansøgningsskema, hvor du fortæller om, hvem du er og giver en god beskrivelse af din situation, og hvorfor du skal have legat. Ansøgningsskemaet er tilgængeligt ca. tre uger før ansøgningsfristen

For at udfylde ansøgningsskemaet skal du bruge et login. Hvis du er medlem af foreningen og vi har din mailadresse, så kan du se login i den mail, som du har fået tilsendt. Du kan også få dit login ved at kontakte sekretariatet på tlf. 43710109 eller e-mail info@cff.dk.

Det er kun ansøger selv, der kan udfylde ansøgningen. Hvis det er et barn der søger, er det kun barnet, der sammen med barnets forældre kan udfylde ansøgningen.

Ansøgningsskema til Sportsrejselegat 2019

Ansøgningsskemaet skal være udfyldt senest den 3. marts 2019.

Alle ansøgere får besked senest i april 2019.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43714344.