09
jul 20
Socialrådgivning

Sommerhilsen og status fra socialrådgiveren

Her fra rådgivningen vil jeg ønske jer alle en god sommer, selv om den for de fleste i år bliver anderledes. Jeg holder ferie i ugerne 29, 30 og 31, og er klar til at tage imod jeres henvendelser igen fra mandag den 3. august 2020.

Gennem de seneste uger og måneder har jeg talt med rigtig mange af jer. Både når I har henvendt jer for at få rådgivning,  i forbindelse med, at vi ringer rundt til jer – og ved onlinearrangementerne. Vi har naturligvis talt om Corona, men også om muligheder for kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, dækning af nødvendige merudgifter og meget mere.

I de seneste uger, har der været en række henvendelser med spørgsmål om den særlige kompensationsordning for de, der selv er i risiko og for pårørende. Flere har haft spørgsmål om, hvordan ansøgningsproceduren er og hvem der er omfattet. Andre har oplevet problemer, som primært har handlet om, at arbejdsgiver har vurderet, at arbejdspladsen godt kan indrettes sikkert, og derfor ikke har villet lave en erklæring om fritagelse.

Har du fået tilkendt kompensationsordningen uden problemer? Har du der har haft problemer fundet en løsning?  Hvis du har lyst til at dele dine erfaringer med os, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@cff.dk.

Foreløbig gælder ordningen frem til 31. august – og pt. ved vi ikke om den bliver forlænget.

Har du brug for rådgivning i forhold til ordningen eller andre problemstillinger, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg træffes igen efter ferien – tirsdage mellem kl. 17.00 – 19.00 eller på mail vl@cff.dk

 

De bedste sommerhilsner

Vibeke