23
feb 23
Indsamling

Så er årets påskeindsamling skudt i gang!

Du samler ind til bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi kvitterer med et påskeæg til dig eller en du holder af. Læs her, hvordan du tilmelder dig!

Kom i påskestemning sammen med Cystisk Fibrose Foreningen, når vi igen i år varmer op til påske med indsamlingseventen Lok Påskeharen Frem.

Sådan deltager du

  1. Tilmeld dig eventen og fortæl os, hvem du vil glæde med et påskeæg
  2. Ved tilmelding får du link til din helt egen indsamlingsside
  3. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte. Husk at fortælle, hvorfor du samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen.
  4. Kreer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind.
  5. Tag et foto af den færdige påskehare
  6.  Send det til alle, der har støttet din indsamling, med tak for bidraget og del det på de sociale medier med  #lokpåskeharenfrem #cystiskfibrose

Vi sender påskeæg ud onsdag d. 29. marts, så de kan være fremme inden påskedagene. Kommer du først i gang med indsamlingen i påskeferien, så sender dit påskeæg af sted, så snart vi er tilbage igen.

Følg indsamlingen her, hvor du kan lade dig inspirere af andre deltageres indsamlinger eller støtte en af indsamlingerne.

Hvad er Lok påskeharen frem?

Lok Påskeharen Frem er en virtuel indsamlingsevent i børnehøjde. Deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal bestå af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr. tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Hvordan påskeharen i øvrigt ser ud er op til den enkelte deltager. Den kan være klippet i karton, bygget af duplo-klodser eller tomme toiletruller, tegnet, filtet, hæklet – kun fantasien sætter grænser.  Og har du lyst til at bygge flere harer, så fortsætter du blot indsamlingen:-)

Vi sørger for, at der kommer et påskeæg frem til alle deltagere, der indsamler 500 kr. eller mere. Du bestemmer helt selv, om påskeægget skal sendes til dig selv eller du vil glæde én, du har kær.