06
nov 20

Nyt fra Cystisk Fibrose Centrene

Cystisk Fibrose Centrene har opdateret vejledningen om cystisk fibrose og Covid-19. Centrene kommer derudover med en opfordring om at holde ekstra godt øje med sin e-boks og telefon i øjeblikket samt information til personer med cystisk fibrose i Nordjylland.

Vejledningen fra Cystisk Fibrose Centrene om cystisk fibrose og Covid-19 er blevet opdateret i dag den 6. november, og du kan læse den på vores hjemmeside her.

Hold ekstra godt øje med e-boks og telefon

Cystisk Fibrose Centrene oplyser, at de prioriterer forløb i CF klinikken, herunder påbegyndelse af Kaftrio behandling, meget højt. Der kan dog forekomme ændringer i tiderne på grund af pandemisituationen. Derfor bedes alle være meget opmærksomme på beskeder i e-boks eller telefonopkald fra Cystisk Fibrose Centrene.

Situationen i Nordjylland

I forbindelse med situationen i Nordjylland og de skærpede lokale restriktioner, oplyser Cystisk Fibrose Centrene, at personer med cystisk fibrose i Nordjylland skal møde som planlagt i cystisk fibrose-klinikken og på sygehuset, medmindre de får besked på andet. Det gælder også, selvom man skal krydse kommune- og regionsgrænser.

Læs om de aktuelle anbefalinger/restriktioner i Nordjylland på coronasmitte.dk