23
nov 17
Nyhed

Nicolas fik et sportslegat og kunne rejse til Club La Santa

Nicolas Westi, som har cystisk fibrose, fik et sportsrejselegat og kunne tage til Club La Santa med sin ven. Vi har modtaget denne beretning fra Nicolas om hans tur til Club La Santa. 

Min tur til Club La Santa Sport

Det var nok den fedeste ferie i lang tid. Jeg var så heldig at blive udvalgt til et sportslegat fra Cystisk Fibrose Foreningen til Club La Santa Sport. Jeg tog min gode ven Malthe med derned. Jeg havde hørt om stedet mange gange og havde selv tænkt på at tage af sted med familien eller nogle venner.

Vi havde super lækkert vejr, fra vi ankom, til vi skulle hjem igen. Vi var afsted fra den 19. maj til den 26. maj, og vi var godt spændte på at komme af sted, da man har hørt så meget om det sted. Jeg var rigtig glad for, at jeg skulle afsted, da jeg havde et formål med turen. Jeg skulle ned og træne min hofte godt igennem efter 2 hofteoperationer, så jeg kunne komme tilbage på sporet igen. Og det er Club La Santa det helt rigtige sted til at gøre. De har alt sport dernede og alle de ting, man skal bruge til at træne. Jeg fik cyklet, spillet tennis, svømmet og trænet hoften igennem fitness hver dag.

Alt ved denne tur har været perfekt. Jeg skal helt sikkert tilbage til Club La Santa. Jeg vil helt sikkert anbefale alle CF’ere at tage derned og få dyrket en masse motion og nydt livet.

Venlig hilsen Nicolas