19
apr 22
Indsamling

Næsten 29.000 kroner indsamlet med Lok Påskeharen Frem

Deltagerne i Cystisk Fibrose Foreningens påskeindsamlingsevent Lok Påskeharen Frem har med fælles hjælp indsamlet 28.901 kr. og spredt påskestemning med deres fine påskeharer

“Lok påskeharen frem” er et virtuelt indsamlings-event, der går ud på at sprede påskestemning samtidig med, at der samles ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde. Deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. En krop, et hoved, to ører osv. En færdig påskehare repræsenterer en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen og udløser et påskeæg til deltageren.

Deltagerne i dette års netop afsluttede påskeindsamling fik til sammen indsamlet næsten 29.000 kr., mens de spredte påskestemning med deres påskeharer.

Hvordan påskeharen ser ud er op til den enkelte deltager, der også har helt frit materialevalg, når de kreerer påskeharer for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose. Den kan formes i ler, klippes i pap, tegnes på papir eller hækles. Og som det ses af det udsnit af årets påskeharer, vi har modtaget, bliver det til et væld af forskellige og skønne påskeharer.

Skaber bedre og længere liv

Cystisk Fibrose Foreningen støtter hvert år forskning i cystisk fibrose og kæmper for bedst mulig behandling for både børn og voksne med sygdommen. Foreningen tilbyder også støtte og rådgivning til personer med cystisk fibrose og deres pårørende.

Indsamlede midler fra events som Lok Påskeharen Frem er med til at sikre foreningens arbejde for børn og voksne med cystisk fibrose og styrke håbet for alle, der er berørt af sygdommen. Ved at dele deres indsamling med deres netværk skaber deltagerne sammen med deres støtter bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose samtidig med, at de øger kendskabet til sygdommen.

Vil du også samle ind, mens du sætter fokus på cystisk fibrose?

Har du fem tommelfingre, men et hjerte der banker for den gode sag, så læs med her. Du behøver nemlig hverken en kreativ åre eller hænderne skruet rigtigt på for at samle ind til bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Skal du holde sølvbryllup, rund fødselsdag eller lignende, og ved du ikke, hvad du skal ønske dig? Vil du gerne cykle Danmark rundt, men mangler en god grund? Var dit nytårsforsæt at holde op med at spise slik, ryge eller bande, men kan du ikke rigtig finde motivationen frem?

Uanset anledningen kan du nemt og hurtigt oprette din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil samle ind og hvor længe indsamlingen skal vare. De indsamlede midler går til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.