26
aug 20

Lønkompensationsordning forlænges !!

Vi kan med stor glæde og lettelse berette, at lønkompensationsordningen for personer i særligt øget risiko og pårørende – der stod til at ophøre den 31. august - bliver forlænget til den 31. december.

Regeringen og Folketingets partier er enige om forlængelsen, og aftalepartierne er også enige om, at lovforslaget nu skal hastebehandles i Folketinget.

For de familier der er på ordningen, har det haft utroligt stor betydning, at personen i særligt øget risiko eller en pårørende har kunnet blive hjemme og undgå smittefare. Det har betydet genforening af familier der har levet adskilt indtil de kunne komme på ordningen, og det har betydet en betragtelig reducering af søvnløse nætter på grund af smittefare.

Cystisk Fibrose Foreningen har i samarbejde med Danske Handicaporganisationer fra starten af coronakrisen arbejdet intensivt på flere fronter for at skaffe løsninger for personer med cystisk fibrose og deres nære pårørende. Det er derfor en stor lettelse, at ordningen for de særligt sårbare og deres pårørende, der trådte i kraft den 20. maj og løb til den 31. august, nu bliver forlænget.

Læs pressemeddelelsen på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside her.

Læs om kompensationsordningen på vores hjemmeside her.

Læs om Jan  og hans familie som blev genforenet efter Jans kone kom på lønkompensationsordningen.

Læs om Erica som lå søvnløs af bekymring, indtil hendes mor kom på lønkompensationsordningen.