06
feb 19
Fysisk aktivitet, Indsamling, Nyhed

Kom med til YOU RUN

Søndag den 28. april løber YOU RUN igen af stablen, og vi er klar til at give den en skalle til fordel for børn og voksne med cystisk fibrose.

For tredje år i træk er vi i Cystisk Fibrose Foreningen klar til at skabe de bedste rammer for dig, der gerne vil samle ind til børn og voksne med cystisk fibrose – og vi glæder os!

Vil du være med?

Har du ingen planer den 28. april 2019? Så foreslår vi, at du sætter et kryds i kalenderen og kommer og løber eller går med, når startskuddet lyder på Søren Kierkegaards Plads ved Den Sorte Diamant i København. Og nu du er i gang, så tag din kæreste, ven eller kollega med – de skal ikke snydes for den fantastiske stemning, der altid er på løbsdagen.

I år har du mulighed for at:

– gå 5 km
– løbe 5 km
– løbe 10 km

Sådan tilmelder du dig

For at være med skal du gå ind på YOU RUNs hjemmeside og tilmelde dig og oprette en indsamling.

Vi har lavet en kort video, der viser, hvordan du tilmelder dig You Run skridt for skridt – det er nemt og hurtigt!

Jo flere indsamlere, jo større mulighed for bidrag

Tilmeldingerne til YOU RUN er så småt begyndt at tikke ind, og jo flere deltagere, jo mere kan der samles ind til børn og voksne med cystisk fibrose. De to sidste år var der rigtig mange seje deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen. I 2017 samlede 120 deltagere et overvældende flot beløb på 285.000 kr. ind til foreningen. Sidste år samlede 80 deltagere hele 166.000 kr. ind – kan vi mon slå rekorden i år?

Reklamer for din indsamling og opnå flere donationer

For at komme bredt ud med din indsamling i dit netværk, så du kan samle så meget ind som muligt, vil vi opfordre dig til løbende at fortælle om og dele din indsamling. Det kan du nemt gøre ved at klikke på Facebook-ikonet inde på din indsamlingsside.

Du kan også tage billeder, selfies og videoer fra din træning og uploade på din egen Facebook- og Instagram-side – det er i dit eget netværk, der er bedst mulighed for at hente støtte og samle ind.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at sprede budskabet om din indsamling, så send også meget gerne dine løbebilleder og videoer til os – så lægger vi dem på foreningens Facebook og Instagram. Du kan sende dine billeder og videoer til kommunikationsmedarbejder Louise Stougaard på mail ls@cff.dk.

YOU RUN – Danmarks største velgørenhedsløb

YOU RUN er Danmarks største velgørenhedsløb med næsten 3,6 mio. kr. indsamlet de første tre år. Alle deltagere får oprettet en personlig onlineindsamling ved tilmelding, og løbende opfordres og guides du som deltager til at få indsamlet mest muligt. https://roulettemani.com/ – den bedste guide over det danske roulette. YOU RUN afholdes samtidig på en helt enestående rute helt midt inde i København omkring Københavns Inderhavn fra Inderhavnsbroen i nord og Bryggebroen i syd.

Når du deltager i YOU RUN, får du din egen indsamlingsside, hvor du samler ind til én af de tilknyttede velgørenhedsorganisationer. YOU RUNs motto er, at 1 kr. også er en indsamling, og gør du en aktiv indsats i dit netværk af venner, familie og kolleger får du hurtigt støtte til dit løb og dermed din sag.

Vi håber, vi ses til YOU RUN søndag den 28. april!