23
apr 18
Forskning, Indsamling, Nyhed

Cruise for Cure donerer 20.000 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen

Der var solskin, højt humør og fantastisk stemning til det årlige event Cruise for a Cure, som blev afholdt lørdag den 21. april på havnen i Frederikssund.

Eventet arrangeres af Harley Davidson-klubben i samarbejde med amerikanerbiler-klubberne med det formål at støtte forskning i cystisk fibrose.

Opbakningen og fremmødet var intet mindre end fantastisk. Omkring 170 Harley’er og amerikanerbiler var mødt op for at støtte børn og voksne med cystisk fibrose. På havnen i Frederikssund kunne de besøgende kigge på de flotte køretøjer og nyde live musik fra Flemming, der optrådte med sang og akustisk guitar.

Pia Ellebirke, som er hovedkvinden bag Cruise for a Cure, kunne på vegne af deltagerne overrække en imponerende check på 20.000 kr. til forskning i cystisk fibrose. Og ikke nok med det. Der blev også overrakt en check på hele 150.000 kr. fra Ragnhild Bruuns Fond, som havde valgt at støtte Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

Tusind tusind tak til alle fra Cruise for a Cure og til Ragnhild Bruuns Fond for jeres kæmpe støtte til Cystisk Fibrose Foreningen. Også en stor tak til Flemming for levering af dejlig musik. Tusind tak til alle for en fantastisk dag. Jeres støtte og opbakning er af stor betydning.

Du kan se billeder fra dagen herunder.