12
apr 18
Fysisk aktivitet, Indsamling, Nyhed

Bubber, Mie og Magnus løber YOU RUN

Søndag den 29. april løber Bubber YOU RUN sammen med Mie på 14 år med cystisk fibrose og Magnus på 14 år med psoriasis. De løber for at støtte Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen. 

Det er ikke tilfældigt, at det netop er Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen, som Bubber, Mie og Magnus støtter op om. Bubber er nemlig ambassadør for både Cystisk Fibrose Foreningen og Psoriasisforeningen. Bubber blev ambassadør i Cystisk Fibrose Foreningen i 2017, hvor han hjalp med at sætte fokus på organdonation i forbindelse med organdonationsdagen 2017. Bubber kender til cystisk fibrose og ved, hvor alvorlig sygdommen er, og derfor vil han gerne være med til at støtte op om sagen.

Mie på 14 år har selv cystisk fibrose. Hun har deltaget i foreningens skilejr flere gange og har været rigtig glad for at være med. Derfor var det oplagt for hende at løbe for Cystisk Fibrose Foreningen. Du kan støtte Mies indsamling her. Sidste torsdag var hun, Bubber og Magnus ude for at løbetræne i Kongens Have og på den måde forberede sig på YOU RUN. De snakkede også om, hvordan det er at leve med hhv. cystisk fibrose og psoriasis.

Du kan se en video fra deres løbetræning herunder.

Omkring 80 løbere støtter Cystisk Fibrose Foreningen

Bubber og Mie er langt fra de eneste, der løber for Cystisk Fibrose Foreningen. Omkring 80 seje deltagere har meldt sig til YOU RUN og samler ind for at støtte børn og voksne med cystisk fibrose. Indtil videre er der samlet over 120.000 kr. ind. Det er helt fantastisk! Tusind tak for jeres store opbakning.

Vil du også løbe med? Du kan stadig nå at tilmelde dig på yourun.dk.