22
maj 19
Nyhed

Biografgæsterne anmelder Five Feet Apart

Den 15. maj 2019 kom den - for mange - længe ventede dag, hvor Five Feet Apart havde forpremiere i CinemaxX' biografer i Aarhus, Odense og København. Cystisk Fibrose Foreningen var med og fangede friske reaktioner fra biografgæsterne.

Direktør Helle Ousted fra Cystisk Fibrose Foreningen stod klar med mikrofonen, efter filmen var slut, og spurgte nogle af biografgæsterne, hvad de syntes om filmen. Nogle havde kendskab til cystisk fibrose i forvejen, andre havde ikke, og det var derfor interessant at høre, hvilket indtryk filmen havde gjort på dem hver især.

I den første video kan du møde de to veninder, Emilie og Cirkeline, som ikke kendte til cystisk fibrose i forvejen. Filmen gjorde et stort indtryk på Emilie og Cirkeline – så stort, at tårerne pressede sig på igen under interviewet.

I denne video kan du møde Niels og høre, hvad han syntes om filmen. Niels har en nær veninde, som har cystisk fibrose.

I denne video kan du møde Nanna på 22 år, som har cystisk fibrose. Hun holdt også et oplæg sammen med Helle Ousted inden Five Feet Apart blev vist til forpremieren i København. Nanna er begejstret for filmen og de to hovedrolleindehavere.

I denne video kan du møde søstrene Kathrine og Sussie og høre, hvad de syntes om Five Feet Apart. Kathrine har selv en søn på fire år, som har cystisk fibrose.

I denne video kan du møde Vibeke, som har en voksen datter med cystisk fibrose. Vibeke genkender i høj grad filmens temaer fra sit eget liv med cystisk fibrose helt tæt på.

I denne video kan du møde Rebekka, som har cystisk fibrose. Hun var skeptisk ift. Five Feet Apart, inden hun skulle ind og se den. Se videoen og hør, hvad hun så syntes om den.

Tak til alle, der havde lyst til at dele deres mening om filmen!