26
Apr 20
Cystisk Fibrose Foreningen, Frivilligt drevne aktiviteter

YOU RUN – sammen hver for sig

Løbet i København søndag d. 26. april er aflyst på grund af coronavirus, men indsamlingen er fortsat åben og flere løber alligevel. Vil du også gå eller løbe under mottoet ”sammen hver for sig” og samle ind til Cystisk Fibrose Foreningen?

Vi havde glædet os til at stå klar og heppe på de mange seje deltager, når løbet søndag d. 26. april skulle være skudt i gang. Sådan bliver det ikke i år, hvor vi må holde afstand for at passe på os selv og hinanden.

Flere deltagere løber alligevel

Flere deltagere planlægger at fortsætte deres indsamlinger, trække i løbetøjet og gennemføre løbet under mottoet ”sammen hver for sig”. En af dem er Bogi Lydersen, der næsten har indsamlet 60.000 kr. Bogi gennemfører løbet på Færøerne til juni. En anden er Karina Dyrstrøm, der løber i hjemme i 4520 Svinninge. Karina Dyrstrøm løber for sin datter, Trine på knap 24 år, der har cystisk fibrose. Det er vigtigt for Karina at gøre sit for både at sætte fokus på cystisk fibrose og samle ind til foreningens arbejde. For at undgå at udsætte Trine for smitterisiko, mens coronaepidemien raser, ses mor datter for tiden kun gennem Trines ruder, som på billedet ovenfor: ”Så jeg tænker min løbetur går forbi hendes vindue d. 26. april”, fortæller Karina, der har samlet over 7.000 kr. ind til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

Vil du også løbe YOU RUN #sammen hver for sig

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km. Normalt afholdes løbet i København, men i år afholdes løbet på grund af coronavirus under mottoet ”sammen hver for sig” og det er derfor også gratis at deltage i år. Vi håber, alle deltagere vil dele et foto fra deres løbetur på instagram #sammenhverforsig og på den måde sætte fokus på cystisk fibrose.

Kunne du også tænke dig at deltage under mottoet ”sammen hver for sig” og samle ind via dit netværk til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk.