26
Apr 20
Cystisk Fibrose Foreningen, Frivilligt drevne aktiviteter

YOU RUN 2020

Søndag den 26. april løber YOU RUN af stablen og igen i år er der mulighed for at løbe for børn og voksne med cystisk fibrose

Sæt kryds i kalenderen søndag den 26. april, hvor Cystisk Fibrose Foreningen for fjerde år i træk er med, når startskuddet til Danmarks største velgørenhedsløb, YOU RUN, lyder på Søren Kierkegaards Plads i København. Kom og løb – eller gå – med og tag venner, kolleger eller familien med, så de også kan opleve den fantastiske stemning, der altid er på løbsdagen.

Danmarks største velgørenhedsløb

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Sådan tilmelder du dig

Kunne du også tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet. Deltagelse koster for 5 km gårute 215 kr., 5 km løb 245 kr. og 10 km løb 345 kr. Vi har samlet fem gode råd til dig, du kan bruge til at få succes med din indsamling.

Jo flere indsamlere, jo større mulighed for bidrag

Tilmeldingerne til YOU RUN er allerede begyndt at tikke ind, og jo flere deltagere, jo mere kan der samles ind til børn og voksne med cystisk fibrose. Der har været rigtig mange  seje deltagere, der har løbet for Cystisk Fibrose Foreningen i alle tre år, vi har været med.  I 2017 samlede hele 120 deltagere ind til foreningen, og det blev til et overvældende flot beløb på 285.000 kr. – mon 2020 bliver året, hvor vi slår den rekord?

Vi håber, vi ses til YOU RUN søndag den 26. april!

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose og hvilke bakterielle infektioner, de eventuelt har. Der vil derfor være risiko for krydsinfektion, og al deltagelse sker på eget ansvar.