28
Apr 19
Cystisk Fibrose Foreningen, Frivilligt drevne aktiviteter

YOU RUN 2019

Søndag den 28. april løber You Run igen af stablen, og vi er klar til at give den en skalle til fordel for børn og voksne med cystisk fibrose.

For tredje år i træk er vi i Cystisk Fibrose Foreningen klar til at skabe de bedste rammer for dig, der gerne vil samle ind til børn og voksne med cystisk fibrose – og vi glæder os!

Vil du være med?

Har du ingen planer den 28. april? Så foreslår vi, at du sætter et kryds i kalenderen og kommer og løber eller går med, når startskuddet lyder på Søren Kierkegaards Plads ved Den Sorte Diamant i København. Og nu du er i gang, så tag din kæreste, ven eller kollega med – de skal ikke snydes for den fantastiske stemning, der altid er på løbsdagen.

I år har du mulighed for at:

– gå 5 km
– løbe 5 km
– løbe 10 km

Sådan tilmelder du dig

For at være med skal du gå ind på YOU RUNs hjemmeside og tilmelde dig og oprette en indsamling.

Vi har lavet en kort video, der viser, hvordan du tilmelder dig You Run skridt for skridt – det er nemt og hurtigt!

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose og hvilke bakterielle infektioner, de eventuelt har. Der vil derfor være risiko for krydsinfektion, og al deltagelse sker på eget ansvar.

Reklamer for din indsamling og opnå flere donationer

For at komme bredt ud med din indsamling i dit netværk, så du kan samle så meget ind som muligt, vil vi opfordre dig til løbende at fortælle om og dele din indsamling. Det kan du nemt gøre ved at klikke på Facebook-ikonet inde på din indsamlingsside.

Du kan også tage billeder, selfies og videoer fra din træning og uploade på din egen Facebook- og Instagram-side – det er i dit eget netværk, der er bedst mulighed for at hente støtte og samle ind.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at sprede budskabet om din indsamling, så send også meget gerne dine løbebilleder og videoer til os – så lægger vi dem på foreningens Facebook og Instagram. Du kan sende dine billeder og videoer til kommunikationsmedarbejder Louise Stougaard på mail ls@cff.dk.

Jo flere indsamlere, jo større mulighed for bidrag

Tilmeldingerne til YOU RUN er så småt begyndt at tikke ind, og jo flere deltagere, jo mere kan der samles ind til børn og voksne med cystisk fibrose. De to sidste år var der rigtig mange seje deltagere, der løb for Cystisk Fibrose Foreningen. I 2017 samlede 120 deltagere ind til foreningen, og det blev til et overvældende flot beløb på 285.000 kr. Sidste år var der 80 deltager, der samlede hele 166.000 kr. ind – kan vi mon slå rekorden i år?

YOU RUN – Danmarks største velgørenhedsløb

YOU RUN er Danmarks største velgørenhedsløb med næsten 3,6 mio. kr. indsamlet de første tre år. Du starter en onlineindsamling som enten enkeltperson, hold eller virksomhed for én af de deltagende velgørenhedsorganisationer. Du kan vælge mellem 5 km WALK eller 5 eller 10 km løb på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Vi håber, vi ses til YOU RUN søndag den 28. april!