29
Apr 18
Cystisk Fibrose Foreningen

YOU RUN 2018

Så er det tid til at finde løbeskoene frem. Cystisk Fibrose Foreningen deltager nemlig i velgørenhedsløbet YOU RUN Copenhagen, som finder sted den 29. april 2018.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og hvor du kan gå eller løbe 5 km, eller du kan løbe 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn.

Kunne du tænke dig at deltage som løber og indsamle penge til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose? Så tilmeld dig på youruncopenhagen.dk. Her kan du også læse mere om løbet.

Deltagelse koster for 5 km gårute 215 kr., 5 km løb 245 kr., 10 km løb 345 kr. og halvmaraton løb 385 kr.

OBS for dig som har cystisk fibrose: YOU RUN er et offentligt arrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de deltagende eller de besøgende ved løbet har cystisk fibrose, og hvilke bakterielle infektioner eventuelt har. DER VIL DERFOR VÆRE RISIKO FOR KRYDSINFEKTION, OG AL DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.

Cystisk Fibrose Foreningen deltog med stor succes i YOU RUN Copenhagen 2017, og det var takket være alle dem, der løb og samlede ind til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi håber, at vi igen i år kan få masser af seje løbere/indsamlere. Du kan læse mere om YOU RUN 2017 her.

I videoen herunder kan du høre Linda og Ricky og deres datter Aya med cystisk fibrose fortælle om, hvad det betød for dem at være med til YOU RUN 2017.

Gode råd til din indsamling

Fortæl din historie

Når du opretter din indsamling, er det en god idé at skrive lidt om dig selv, hvorfor du har valgt at støtte Cystisk Fibrose Foreningens arbejde, og hvad din eventuelle tilknytning til cystisk fibrose er. Det er en god mulighed for at fortælle dit netværk, hvorfor du mener, at de bør støtte lige netop denne sag.

Tilføj et billede

Tilføj gerne et godt billede af dig, din familie eller andet, som du synes kunne være relevant for din indsamling. Det virker ofte mere fængende, når der er et billede, samtidig med at det gør din indsamling mere personlig.

Del din indsamling

Når du har oprettet din indsamling, kan du dele linket til din indsamling på e-mail, Facebook eller andre sociale netværk og på den måde opfordre familie, venner og bekendte  til at støtte din indsamling. Jo flere medier du deler indsamlingen på, jo større chance er der for at få mange donationer.

Giv den første donation selv

Det er altid godt at gå foran som det gode eksempel og give den første donation selv. På den måde viser du også over for din familie, venner og kollegaer, at du tror på sagen, og at den er vigtig for dig.

Fortæl dit netværk hvordan det går

Når folk donerer penge til en sag, er det interessant for dem at vide, hvordan det går med den indsamling, som de har været med til at støtte. Derfor er det en god idé at dele succeshistorier og opdateringer på din indsamling med dit netværk. Det kan f.eks. være løbende opdateringer, hvor du fortæller, hvor meget der er indsamlet, og hvor langt du er fra at nå dit indsamlingsmål. Det kan måske endda inspirere nogle til at give et ekstra bidrag.

Det er også en god idé at give en afsluttende opdatering , hvor du takker dit netværk for deres støtte og fortæller, hvor meget der blev samlet ind i alt. Hvis du samler ind i forbindelse med et løb eller anden event, kan du også give en kort opdatering af, hvordan det er gået.